Неделя, 07 Юни 2020

Петък, 07 Юни 2019 16:05

Общински съветник от "Атака" в София: Г-жо Фандъкова, настоявам да забраните гей-парада!

Защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят, пише Станил Станилов

 

Общинският съветник от "Атака" в София Станил Станилов изпрати отворено писмо до кмета Йорданка Фандъкова с призив тя да не дава разрешение за провеждането на предстоящия гей-парад. Той настоява за забрана на това „порнографско сборище”.

Станилов се мотивира, че след демократичните промени у нас Конституцията гарантира правата и свободите на българските граждани и подобни прояви са ненужни. „Възползвайки се обаче от Вашата и на софийските граждани търпимост, малка група хора, наричащи се „хомосексуални“, всяка година излизат и предизвикват обществото, пропагандирайки сред най-уязвимата група – децата, своите сбъркани представи за любов, семейство и съжителство”, пише Станилов.

Местният парламентарист от "Атака" припомня на столичния кмет, че България е православна страна с традиционни ценности, нямащи нищо общо с извратените джендър-идеологии на западния неолиберален свят. „Българите винаги са смятали семейството за съюз между мъж и жена, който в мир, любов и уважение отглежда плодовете на своята любов – децата. Българите доказаха всичко това, оказвайки изключителна съпротива срещу приемането на Истанбулската конвенция”, напомня Станилов.

„Г-жо Фандъкова, защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят”, призовава в заключение общинският съветник.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар