Неделя, 15 Септември 2019
Събота, 29 Юни 2019 10:26

Марешки в раздвоение - изживявал се като Дон Кихот в съчетание с Робин Худ

Той обясни, че не е искал да стане евродепутат и заради това не е и спечелил и на изборите на 26 май. Според него мястото му е в България. "На мен не ми трябва да ставам в 6 часа. Нали знаете, че аз съм един от най-заможните българи?", заяви Веселин Марешки

Бизнесменът се обяви за "Дон Кихот в съчетание с Робин Худ". Той не разбирал твърденията за задкулисие и заяви, че никога не се е възползвал от политиката в името на бизнеса си.

Относно това дали ще се кандидатира за кмет на София, Веселин Марешки заяви, че е идеята му е била ирония. "Не може години наред едни и същи хора да гледаме - чакаме Мая Манолова, Слави Трифонов. Ако почнат циркове да се разиграват, защо да не се кандидатирам? Ако реша да спечеля, ще спечеля", заяви още лидерът на "Воля" по Нова тв. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не вярвам, че субсидията ще падне на 1 лв. В момента обсъждаме да има един минимум, който е необходим за съществуването на партиите Трябва да има минимален и максимален праг на финансиране. Ако това се приеме хем ще намалят парите за партиите, хем ще има нормално съществуване на по-малките формации. Има вариант и да се приеме прозрачно финансиране от бизнеса”, заяви пред Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. 

„Не може да смятаме, че един е по-умен от народа, независимо дали се прави грешка или не. Но трябва народът постоянно да бъде питан. В по – мъдрите държави е така – всичко се решава с референдум“, каза Веселин Марешки.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар