Неделя, 19 Януари 2020
Събота, 29 Юни 2019 10:26

Марешки в раздвоение - изживявал се като Дон Кихот в съчетание с Робин Худ

Той обясни, че не е искал да стане евродепутат и заради това не е и спечелил и на изборите на 26 май. Според него мястото му е в България. "На мен не ми трябва да ставам в 6 часа. Нали знаете, че аз съм един от най-заможните българи?", заяви Веселин Марешки

Бизнесменът се обяви за "Дон Кихот в съчетание с Робин Худ". Той не разбирал твърденията за задкулисие и заяви, че никога не се е възползвал от политиката в името на бизнеса си.

Относно това дали ще се кандидатира за кмет на София, Веселин Марешки заяви, че е идеята му е била ирония. "Не може години наред едни и същи хора да гледаме - чакаме Мая Манолова, Слави Трифонов. Ако почнат циркове да се разиграват, защо да не се кандидатирам? Ако реша да спечеля, ще спечеля", заяви още лидерът на "Воля" по Нова тв. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не вярвам, че субсидията ще падне на 1 лв. В момента обсъждаме да има един минимум, който е необходим за съществуването на партиите Трябва да има минимален и максимален праг на финансиране. Ако това се приеме хем ще намалят парите за партиите, хем ще има нормално съществуване на по-малките формации. Има вариант и да се приеме прозрачно финансиране от бизнеса”, заяви пред Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. 

„Не може да смятаме, че един е по-умен от народа, независимо дали се прави грешка или не. Но трябва народът постоянно да бъде питан. В по – мъдрите държави е така – всичко се решава с референдум“, каза Веселин Марешки.

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 29 Юни 2019 10:26
  Румен Радев: Управляващите избягаха от диалога за честни избори

  Управляващите претендират за диалог между институциите, но на практика избягаха от него и то по един жизненоважен за цялото ни общество въпрос – усъвършенстване на изборното законодателство и на условията, които водят до честни, прозрачни и справедливи избори.

  Това каза държавният глава Румен Радев в рамките на инициираната от него поредна среща на „Дондуков“ 2 за преодоляване на проблемите в изборния процес, съобщава пресцентърът на държавния глава.

  На срещата бяха поканени представители на изпълнителната и законодателната власт и на парламентарно представените политически сили. Отзоваха се представители на парламентарните групи на „БСП за България“ и на ДПС, както и от ръководствата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ /ГРАО/ и на Държавна агенция „Електронно управление“. В срещата участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

  „Силно се надявам вчерашното „пожарно“ заседание в Народното събрание да не е стимулирано единствено от мотива да се изпревари срещата при президента и очаквам да доведе до реални резултати“, отбеляза Румен Радев.

 • Събота, 29 Юни 2019 10:26
  Национализиране на националната лотария - брутално лицемерие година преди изборите

  Очевидно остава една година до следващите редовни парламентарни избори и това изнервя, превъзбужда, стресира политическите сили и ги кара да измислят ходове, които на практика са невъзможни, а отгоре на всичко и лицемерни

 • Събота, 29 Юни 2019 10:26
  Събитията на 2019: Избори, скандали, оставки и знакови политически разводи

  Избори, скандали, оставки и знакови политически разводи. Сблъсъци между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2. Годината беше наситена с трусове във властта. В епицентъра на най-сериозната криза се оказаха евтини апартаменти. А важни ходове и на управляващите, и на опозицията следваха стъпките на тангото.

  Апартаментгейт разтърси ГЕРБ в навечерието на евровота. В имотния сериал един след друг от политическата сцена слязоха ключови фигури, купили жилища на цени под пазарните.

  Бойко Борисов, министър-председател на Р България: И затова ме е толкова яд и ми иде да взема един чук и тераси, покриви, където има да го счупя и да го приключим.

  Премиерът жертва свои въпреки уверенията, че не са нарушили закона. Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов напусна парламента, а след евроизборите - и всички партийни постове.

Оставете коментар