Четвъртък, 22 Август 2019
Понеделник, 12 Август 2019 09:48

Мъж влезе с джипа си в залива Болата, за да си изтегли лодката

Нов случай, при който мъж влиза с превозното си средство във водата.

Този път туристът вкарва джипа си във водите в залива Болата, за да изтегли лодката си.

От кметството в Каварна заявиха, че не са получавали сигнал за въпросното нарушение и уточниха, че контролиращият орган в подобни ситуации е РИОСВ.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

,,При нас не е подаден сигнал, но искам да кажа, че тук се касае и за лична отговорност на този, който го е извършил. Има много институции, но липсва резултат, няма никакъв ефективен контрол'', коментира в ефира на Нова телевизия кметът на Каварна Нина Ставрева.

По думите ѝ общината в момента е със завързани ръце, докато заливът не получи истински статут на плаж, тъй като в момента той е част от природен резерват ''Болата''.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 12 Август 2019 09:48
  Борисов пак тръгна с джипа, вози кмет и министър до "Шишеджам"

  Премиерът Бойко Борисов посети завода за стъкло на холдинга "Шишеджам" в Търговище. Той отново бе зад волана на джипа си, а в него бяха финансовият министър Владислав Горанов и кмета на Търговище Дарин Димитров.

 • Понеделник, 12 Август 2019 09:48
  Командоси на плажа стреснаха туристи във Варна

  Командоси стреснаха туристи на плаж във Варна. По време на тренировъчно учение в морската столица, командосите нахлуха на плажа с автомати в ръце и предизвикаха пълна лудница сред плажуващите, съобщава "Канал 3".

 • Понеделник, 12 Август 2019 09:48
  Собственикът на затъналия джип на плажа: Забранителни табели не е имало

  След вчерашната случка със затъналия джип на плажа „Перла” край Приморско, ще бъде направена цялостна проверка. На концесионера може да бъде наложена глоба заради това, че е допуснал автомобил до водата. Ако бъдат установени и други нарушения, ще му бъде отнета концесията

Оставете коментар