Вторник, 10 Декември 2019
Сряда, 14 Август 2019 13:35

Борисов пак тръгна с джипа, вози кмет и министър до "Шишеджам"

Премиерът Бойко Борисов посети завода за стъкло на холдинга "Шишеджам" в Търговище. Той отново бе зад волана на джипа си, а в него бяха финансовият министър Владислав Горанов и кмета на Търговище Дарин Димитров.

"Почти едно малко градче е целият завод. Аз съм идвал да откривам първия завод. Тук беше поле, пасяха магарета", спомни си Борисов. Кметът призна, че си мечтаят да имат индустриална зона. "Те се сбъдват вашите мечти", отговори премиерът.

В завода Борисов се срещна с ръководството, както и с част от работниците. Той разгледа производствената част, поинтерсува се от направените инвестиции и попита за височината на комините на завода.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Огромно предприятие е, над 2500 са служителите, трафикът е много голям и 50 автобуса ежедневно извозват работници от града до тук. Поели сме ангажимент и ще помогнем на общината да се реновира пътната инфраструктура до завода, тъй като това е една от най-големите инвестиции в цяла България", написа в официалния си профил във Фейсбук Борисов.

Борисов препоръча да се плаща добре на работниците, защото в противен случай ще отидат на друго място.

Кметът на Търговище отбеляза, че наличието на такова голямо производство оказва благоприятно влияние за развитието на града. Населението се увеличава, хората живеят с добър стандарт, отбеляза Дарин Димитров и добави, че няма безработица.

източник: Дир.бг

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар