Вторник, 02 Юни 2020

Неделя, 15 Септември 2019 14:40

Паси навсякъде вижда шпиони

Големият въпрос е, че в България има руски шпиони. В посолството те са 63. Извън руското посолство са над 100 под пагон. А колко не са под пагон, не се знае. Има и американски шпиони. Те са акредитирани към ДАНС, към ГДБОП, към МВР. Това са партньорски служби, дошли да работят заедно с България.

Това каза Соломон Паси по НТВ по повод шпионския скандал.

Има руска шпионска сделка, силно активирана при сделката с Ф-16. Депутатите, които поискаха оставката на Каракачанов, са на работа към руското разузнаване. Руският шпионаж се бори с този на Запада. Едната битка е с дезинформация и фалшиви новини.

Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик. Той ръководи това разузнаване. Русофилията е платена в България, тя не е по любов. Има обективни данни за това коя държава кое геополитическо направление обича. Колко от нашите деца учат на Запад и колко в Русия? В Русия учат 418 деца, а на Запад над 12 000 студенти. За работа са издадени над 100 000 визи на български студенти. А кажете ми къде е тази русофилия у нас?

Това не е акция на една служба. Предполагам, че датата 9-ти септември е избрана, за да плаши нашия противник. Един шпионин не е публична фигура. Аз два пъти съм имал проблем с прокуратурата. През 2005 година ме обвиниха в шпионаж в полза на чужда държава, защото бяхме спрели възможността руската държава да дешифрира нашите шифрограми. Вторият път бях привикан в прокуратурата заради публично интервю в НТВ, в които казах какво трябва да се направи в Сирия. Питаха ме защо съм имал такова мнение. Моите душмани сега са ги погнали.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ако имаме дупе да се опълчим на руското разузнаване можеше да изгоним руски шпиони около аферата Скрипал. Трябваше да привикаме руския посланик и да го изритаме. Той може да бъде обявен за персона нон грата. И това е дипломатически ход, който имаме право да използваме.

Борбата между руското разузнаване и Запада се случва в България и точно затова е важно НАТО да приоритизира своята битка с този шпионаж по различните оси на тази битка, сред които са дезинформацията, фалшивите новини и пропагандата, категоричен е Соломон Паси.

Мария Габриел получи трети по финанси ресор от 140 млрд. евро. Всичко се измерва в пари. Този ресор има пет подресора.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 15 Септември 2019 14:40
  Исаак Паси: Кой разреши на този да си построи конак в центъра на София?!

  Синът на бившия външен министър Соломон Паси, Исаак Паси показва поредното безумие построено в центъра на София.

  Вижте какво написа Исаак Паси във фейсбук:

  "Някой си е построил конак в центъра на Софията. Проект, разрешение, нещо? А ако това падне и убие всички надолу?"

   

 • Неделя, 15 Септември 2019 14:40
  Паси: НАТО трябва да активира чл. 5 за колективна отбрана

  Атлантикът иска санитарни визи: "Тези, които ядат змии, не са партньори на ЕС. Ние сме в пожар, добре е, че Борисов е пожарникар"

 • Неделя, 15 Септември 2019 14:40
  Защо USA не случиха на лобисти?

  Лобистите са друга порода, друго племе, което няма нищо общо с истинския Народ – не го ли проумяват това? И как представителите на една велика страна позволяват на една шепа „ситуационни американофили“ да ги водят за носа? 

Оставете коментар