Вторник, 25 Февруари 2020

Сряда, 02 Октомври 2019 11:47

Волен Сидеров се чувства цензуриран и заплашва със съд БНТ

Според него Емил Кошлуков и ръководството на БНТ са нарушили предизборното споразумение с "Атака"

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров има намерение да съди БНТ. Той очаква извинение от водещата Добрина Чешмеджиева, че му е спряла микрофона по време на снощното предаване "Референдум".

"Това предаване е скучно", коментира в кулоарите на парламента лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров за вчерашния екшън в БНТ.

Не казвам нищо обидно, казвам си мнението, подчерта той. Атакистът се чувства цензуриран.

За заканата на генералния директор на обществената телевизия Емил Кошлуков да не го допуска в сградата на БНТ Сидеров попита: "Това да не ти е бащиния? Какво значи да ме допускаш или да не ме допускаш. Как може по такъв начин да се цензурира един политик."

Според него Емил Кошлуков и ръководството на БНТ са нарушили предизборното споразумение с "Атака". Явно Кошлуков много иска да се хареса на соросоидите, предположи Сидеров, цитиран от news.bg.

Според него БНТ манипулирала и не се държала като обществена медия. Тя е телевизия манипулатор, по мнението му. Неправомерно е нарушено споразумението с "Атака", за да се угоди на "една водеща, която отдавна приспива със скучното си предаване публиката".

Лидерът на националистите се оплака от "полицейщина в студиото на "Референдум". Нищо не съм нарушавал, нарушенията бяха от страна на водещата, категоричен бе Волен Сидеров. Депутатът от ВМРО Юлиян Ангелов го нападал с обидни думи, но водещата не му спряла микрофона.

Атакистът захапа ВМРО, че е партия, която ползва чадъра на властта и посолствата. Нещата стават все по-зле - полицейщина в БНТ, цензура, притеснен е лидерът на "Атака".

Той пожела успех на Емил Кошлуков и соросоидите, които: "щом се желаели, трябвало да се вземат".

Сидеров е изненадан, че медиите питат него дали употребява алкохол и наркотици, а не питат Красимир Каракачанов дали пие. Лидерът на ВМРО редовно употребявал алкохол, по думите му. Защо сте толкова толерантни към Каракачанов, плаща ли ви, какво прави, запита националистът.

На воеводата не се задавали неудобни въпроси. Самият Сидеров го е виждал как пие и яде, след това отивал в предаване. Атакистът е категоричен, че не е употребил алкохол преди участието си в БНТ. Това обикновено са ченгесарски измислици, изтъкна той. Сидеров е засегнат от думите на Красимир Каракачанов, че имал нужда от хапчета, но припомни, че когато го издигал за президент, нямал нужда от медикаменти.

БНТ и БНР били безумни предприятия, в които се изливали огромни пари, за да обслужват конюнктурни интереси, смята Волен Сидеров.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Октомври 2019 11:47
  БНТ и БНР – дефицитното безобразие

  Петър Волгин: Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден

 • Сряда, 02 Октомври 2019 11:47
  АТАКА внесе промени в НК да няма давност за приватизацията

  АТАКА предлага промени в Наказателния кодекс за отпадане давността за престъпления, извършени от високопоставени длъжностни лица. В това число влизат приватизационните и концесионните сделки от началото на прехода. „По този начин се надяваме, че правоприлагащите органи ефективно ще могат да си свършат работата”, каза зам.-председателят и депутат от АТАКА Десислав Чуколов на брифинг в Народното събрание.

 • Сряда, 02 Октомври 2019 11:47
  Валери Симеонов: Журналистите от БНТ нямат право на мнение

  Заместник-председателят на парламента и лидер на НФСБ Симеонов разпространи позиция, след като журналистите от Би Ти Ви Венелин Петков и Антон Хекимян заявиха, че ще го съдят за клевета заради недоказани твърдения, че са корумпирани, а тези от БНТ подкрепиха колегите си. В текста Симеонов се обръща специално на реакцията на журналистите от БНТ, като смята, че работещите в БНТ нямат право на мнение и на оценки за действията му. Причината била, че БНТ е обществена медия, която е длъжна да отразява различните гледни точки, но не и да има собствена позиция. 

Оставете коментар