Неделя, 27 Септември 2020

Петък, 13 Март 2020 18:03

Владимир Дончев: Спрете ЧСИ-тата и колекторските фирми, иначе иде бедност!

Социалната мрежа се изпълни с предупреждения

Като начало, според мен, държавата трябва временно да спре дейността на колекторските фирми и ЧСИ. В противен случай има опасност хората да претърпят сериозни загуби, поради фактическа невъзможност да защитят правата си.

Стои естествено и опасността и от съзнателна злоупотреба с права, което често се случва с дейността на тези субекти и при нормални обстоятелства!

 Владимир Дончев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 13 Март 2020 18:03
  Премиерът уволнява ръководството на ББР, след като банката отпусна заем от 75 милиона лева на фирма с приходи от 2 хиляди лева

  Премиерът Бойко Борисов съобщи, че е разпоредил изпълнителният директор и бордът на Българската банка за развитие (ББР) да бъдат освободени, след като банката отпусна заем от 75 милиона лева на фирма с приходи от 2 хиляди лева.

  „Един въпрос, който не ми е зададен, но искам да отговоря. Възмутен съм от това, което направи Българската банка за развитие. И понеже и финансовият министър ми каза, че никой с него не се е консултирал, и на министъра на икономиката, който е принципал на ББР, съм му разпоредил изпълнителни директори и борд да бъдат незабавно освободени. Нито аз съм знаел, но понеже не ми отива да кажа, че не съм, защото ББР действа като всяка останала банка, но за народа това е държавна банка. Затова министърът принципал да свиква борда и да освобождава всичко в него“, заяви Борисов на брифинг в Министерски съвет.

 • Петък, 13 Март 2020 18:03
  Омбудсманът: ЧСИ събират пари от хора, останали без работа заради карантината

  В писмо до Народното събрание Диана Ковачева сигнализира, че според пъстипили до нея жалби Законът за извънредното положение е с двоен стандарт към хора с наложени запори

   

 • Петък, 13 Март 2020 18:03
  Владимир Дончев: Веднага спрете дейността на колекторските фирми!

  Обръщам се към всички да подкрепят и разпространят този призив към правителството! Спрете незабавно дейността на колекторските фирми!

Оставете коментар