Понеделник, 25 Май 2020

Неделя, 17 Май 2020 14:55

Корнелия Нинова: Да не забравяме - "здрав дух в здраво тяло"

Лидерът на БСП яхна велосипед за Деня на спорта 

 

"Честит празник на българския спорт. Нека не забравяме древния принцип ”здрав дух в здраво тяло”( mens sana in corpore sano)". Това написа във Facebook председателят на БСП Корнелия Нинова.

По-рано днес и министърът на спорта Красен Кралев също поздрави родните атлети с поздравително писмо, подчертавайки, че “спортните личности винаги са били гордостта на нашето общество“.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 17 Май 2020 14:55
  Проф. Здравко Попов: По време на извънредното положение БСП се държа алтернативно, но и отговорно

  По време на извънредното положение БСП се опита да се държи алтернативно като това, което й приляга в дадения случай, намираща се в опозиция, но и отговорно. Това каза за предаването „Софийска трибуна“ по Радио „Фокус“ проф. Здравко Попов – философ, дипломат, експерт по европейски въпроси и преподавател в Софийския университет.

 • Неделя, 17 Май 2020 14:55
  Корнелия Нинова: Представяме ви ясен и конкретен план за развитие на Северозапада

  Внасяме Закон за държавния фонд за устойчиво развитие на Северозападна България.

  "Кохезионната политика и частични единични мерки на различни правителства не дадоха резултат и Северозападният регион продължава чувствително да изостава в своето развитие." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова във Враца, където представи законопроекта за държавния фонд за устойчиво развитие на Северозападна България.Тя обясни, че икономическите и социални последици от кризата ще засегнат най-силно по-слабите региони и ще доведат до още по-големи неравенства: "На липсата на производство, безработицата, пустеещата земя и обезлюдени села трябва да се отговори с ясен и комплексен план за догонващо развитие. Ние имаме такъв и го представяме днес пред вас. Стига само думи, внасяме закон на Северозапада с ясни цели, структура, финансиране и мерки. Целта ни е- развитие на икономиката, работните места и доходите."

 • Неделя, 17 Май 2020 14:55
  Румен Овчаров: Тоталната атака срещу Нинова цели дестабилизация на партията

  Всички тези, които в момента започват отново „да бунят кошера“, са намерили своя стимул ГЕРБ да спечелят отново властта

Оставете коментар