Събота, 19 Септември 2020

Вторник, 19 Май 2020 15:17

Делян Пеевски дари 500 000 лв. на ФК "Левски"

В този тежък момент от „Интръст“ не поставят условия за притежанието на акциите, съобщават от клуба

 

Депутатът от ДПС Делян Пеевски дари 500 000 лева на футболен клуб "Левски" през дарителската кампания за спасение на "сините". Това става ясно от съобщение на сайта на клуба.

Парите идват навреме за ръководството, тъй като до утре трябва да се изплатят заплатите на футболисти и служители. В противен случай те могат да разтрогнат договорите си и да съдят клуба за некоректност, а това заплашва отбора със 106-годишна история от загуба на професионалния му лиценз.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ето цялото съобщение от ФК „Левски“:

"Левскари,

Днес, 19 май, в сметката на "ПФК Левски" постъпи дарение на стойност 500 000 лв. от фирма "Интръст" ЕАД, като за целта беше оформен договор за дарение.

От компанията, която е еднолична собственост на Делян Пеевски, се свързаха с клуба, за да декларират желанието си да помогнат на "Левски" в този тежък момент, без да поставят условия за притежанието на акциите, както и да призоват чрез нас и други фирми, които имат възможност, да помогнат за оцеляването на любимия клуб.

Използваме повода, за да се обърнем отново към всички дарители с благодарност за неоценимата помощ и да обещаем, че ще получите отчетност за всеки похарчен лев, както беше и досега. Кампанията продължава на: Платформата на HelpKarma."

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар