Неделя, 22 Април 2018
Вторник, 09 Януари 2018 08:47

Румен Петков: Не знам как ще се справим с терорист, щом не можем да хванем човек с малокалибрено оръжие

"Не ми се мисли какво ще правим, ако трябва да се занимаваме с терористи, щом целият боен арсенал не може да залови един човек с малкокалибрено оръжие". Така коментира пред Нова ТВ шесторното убийство в Нови Искър бившият вътрешен министър Румен Петков.

"Не бих търсил политически контекст в убийството на Петър Христов, но отражения да. Целта в случая не е управлението. Много се надявам, че до обяд няма да бъде готов ДНК анализът на убиеца и да бъде намерен самоубит. Говори се, че във Велико Търново няма обществена поръчка която да е заобиколила убития бизнесмен години наред. Случиха се две брутални убийства, едното от които няма аналог в последните поне 150 години в историята ни", коментира бившият вътрешен министър. Той е склонен да вярва, че Росен Ангелов е убиецът, но има много неясноти. "Бих посъветвал ръководителите да потърсят доверието на обществото, коментира още Румен Петков.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 09 Януари 2018 08:47
  Братът на депутата от "Атака" Миглена Александрова няма да лежи за убийството на възрастен мъж, остава начело на държавната фирма "Еко Антрацит"!

  34 годишният фитнес инструктор е със средно образование, но ръководи държавната фирма "Еко Aнтрацит".

 • Вторник, 09 Януари 2018 08:47
  Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

  Г-н Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank (Първа инвестиционна банка) и заема длъжността Главен директор „Корпоративно банкиране“ (CCBO).

  Чавдар Златев се присъединява към екипа на Първа инвестиционна банка през 2004 г. като Главен специалист в дирекция „Кредитиране на МСП“. Скоро след това е повишен в Заместник-директор на дирекцията. От 2006 г. до 2009 г. работи като управител на клон „Витоша“ на Първа инвестиционна банка. Впоследствие е назначен за Заместник-директор на дирекция „Клонова мрежа“ и през 2010 г. е повишен в Директор на дирекцията. През 2011 г. е назначен за Директор на дирекция „Корпоративно банкиране“. Участвал е в разработването и внедряването на редица банкови продукти.

  Той има магистърска степен по „Макроикономика“ от Университета за национално и световно стопанство в София. Специализирал е в Bank of Ireland кредитни продукти и практики, както и в Banco Popolare di Verona съвременни банкови практики.

  Освен позицията си в Банката, г-н Златев е също така член на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка – Албания и член на Съвета на директорите на „FiHealth Застраховане“.
  Fibank приключва 2017 г. с 85 млн. лв. печалба на неконсолидирана основа. Портфейлът от кредити и вземания се повишава до 5,06 млрд. лв., а акцията на банката отбелязва ръст от 69% през 2017 г.

 • Вторник, 09 Януари 2018 08:47
  Румен Петков предписа лечение в лудницата на Стефан Тафров

  Румен Петков извади поредния словесен бисер. Той изпрати бившия въмшен зам.-министър Стефан Тафров на лечение в психиатрията на Четърти километър. До намесата на лечебното заедение "Св. Наум" се стигна, след като в стуидото на "Здравей, България" по Нова ТВ тафров констатира, че няма как да бъдем приети в Шенген, след като Бойко Борисов и кабинетът му проявява колебания по отношение на руските дипломати и не последва примера за експулсирането им на други европейски страни.

  Бившият вътрешен министър Румен Радев го прекъсна и го прати да се лекува: "Г-н Тафров, в стремежа си да говорите сам, мисля, че сте объркали студиото. На четири километра има едни бели студия, където водещите са в бяло и бихте могли реализирали идеите си". След репликата на Петков Тафров замълча и не отговори на опонента си. Петков пък върна лентата към покушението на Папайоан Павел II, който признал, че няма българска следа по време на атентата. Според Петков страната ни трябва да гледа в по-далечно бъдеще и подкрепи позицията на Бойко Борисов, който засега не експулсира руски дипломати.  

Оставете коментар