Неделя, 22 Юли 2018
Петък, 13 Юли 2018 09:42

Поредната Гинка: Журналистка с офис в панелка иска да усвоява 200 млн. лева

Радиожурналистката от Хасково Росица Александрова е собственик на бургаската фирма "РОС БГ" ЕООД, която кандидатства за 200 млн. лева за модернизацията на жп линията от Пловдив до Бургас. Тя е главен редактор на Дарик радио за Хасково. Случаят с Александрова, чийто офис е в панелка в бургаския квартал "Меден рудник", по-скоро прилича на схемата Инерком и Гинка Върбакова.

Офисът на маститата бизнесдама се намира в панелка в бургаския квартал "Меден рудник", съобщава "Флагман". Александрова не се притеснява, че няма по-голямо помещение и дори отговаря, че ако иска, може да си направи фирма и на тротоара. Тя твърди, че има капацитета да изпълни поръчка от 200 млн. лева.

На въпрос, дали работи в Дарик, тя първоначално казва "да", след това се поправя, че в момента не била в медията и не можа да обясни защо в крайна сметка името ѝ стои в редакционното каре. В момента основно се занимавала със строителен бизнес. Фактите около Росица Александрова по-скоро напомнят за темета с Гинка и Инерком, които по същия начин се хвалеха с капацитета на фирмата, а след това се оказа, че не могат да намерят пари, за да купят ЧЕЗ.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 13 Юли 2018 09:42
  Като в детската градина: Сидеров започна да дразни Симеонов с номера и пакости

  Волен се среща с най-големия враг на Министър Шум, атакува крепостите му в Бургас

 • Петък, 13 Юли 2018 09:42
  Депутатът от ОП Валентин Касабов стана за резил, продава стар джип на 3 пъти по-висока цена

  Бургазлии се шегуват, че цената е надута, защото новият собственик на возилото ще кара кола с антикварна стойност. Майтапите на гърба на народния представител валят. Бъзикат го, че е намерил начин да си добавя някой лев към депутатската заплата. 

 • Петък, 13 Юли 2018 09:42
  Люба Кулезич се връща на малкия екран, вървят залози колко дълго ще се задържи предаването й

  Журналистката Люба Кулезич обмисля своето завръщане в телевизията с поредното си авторско предаване. Източник на BIG5 сподели, че кинокритичката този път ще влезе в отбора на „Евроком“.

  Форматът най-вероятно ще бъде едночасово предаване, в което Кулезич ще кани гости, за да коментират заедно актуалните теми от седмицата. Водещата така и не може да си намери пристан, на който да се задържи трайно. След като са научили новинита, в шегаджии в Евроком са започнали облози колко дълго ще се задържи при тях новата им колежка.

  Телевизионната ѝ кариера в политическата журналистика започна в Нова тв в предаването на Иван и Андрей „Станция Нова“. След като сутрешното шоу се изчерпа, Кулезич събуждаше зрителите всяка неделя в ТВ7. Още преди медията да фалира заедно с КТБ, журналистката отново остана без предаване. Последният ѝ опит беше в BiT. Промените в телевизията рязко смениха облика ѝ, а публицистиката беше изместена от светски предавания.

  Собствениците на Евроком Росен Илчев и Злати Златев са събрали куп известни журналисти и бивши депутати, които през годините по една или друга причина са се разделяли със старите си шефове. В медията работят евродепутатът Николай Бареков, бившите народни представители Димитър Байрактаров, Минчо Христов и Жорж Ганчев, вездесъщият проф. Юлиан Вучков, водещият от БНТ и вече несъществуващата „7 дни“ Николай Колев, както и Васко Мавриков, когото хората познават от „Господари на ефира“. Шефовете се шегуват, а може би – не, че с толкова много звезди лесно могат да продадат Евроком на някоя голяма медийна група. И то на не лоша цена.

Оставете коментар