Неделя, 22 Юли 2018
Петък, 13 Юли 2018 16:43

Депутатът от ОП Валентин Касабов стана за резил, продава стар джип на 3 пъти по-висока цена

Бургазлии се шегуват, че цената е надута, защото новият собственик на возилото ще кара кола с антикварна стойност. Майтапите на гърба на народния представител валят. Бъзикат го, че е намерил начин да си добавя някой лев към депутатската заплата. 

 

Оказва се, че според съгражданите на депутата Валентин Касабов от Обединените патриоти жена му продава мощния му джип Хамър H-2 чрез сайта си. Гражданите разпространяват снимки от публикуваната обява, на които ясно се вижда и самият депутат Касабов, пише Bnews.bg.

Интересна подробност е, че Касабов е декларирал, че е закупил джипа за 30000 ( тридесет хиляди) лева, но сега продажната му цена е 88 900 ( осемдесет и осем хиляди и деветстотин) лева. Според експерти Касабов вероятно е укрил истинската цена на придобиване, тъй като не е могъл да докаже произхода на парите, вероятно придобити от прокарването на лобистки закони.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Като в детската градина: Сидеров започна да дразни Симеонов с номера и пакости

  Волен се среща с най-големия враг на Министър Шум, атакува крепостите му в Бургас

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Поредната Гинка: Журналистка с офис в панелка иска да усвоява 200 млн. лева

  Радиожурналистката от Хасково Росица Александрова е собственик на бургаската фирма "РОС БГ" ЕООД, която кандидатства за 200 млн. лева за модернизацията на жп линията от Пловдив до Бургас. Тя е главен редактор на Дарик радио за Хасково. Случаят с Александрова, чийто офис е в панелка в бургаския квартал "Меден рудник", по-скоро прилича на схемата Инерком и Гинка Върбакова.

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Пример за подражание: Депутат от НФСБ се скара на журналистите, че му се пречкат в кулоарите на НС

  Йордан Апостолов от "Обединените патриоти" си изпусна нервите. Докато най-търпеливо репортери го питаха в кулоарите на парламента има ли криза в "малката коалиция", народният представител и член на НФСБ се изцепи: "Само обикаляте депутатите като пилци квачка! Ходите оп червените килими и ни занимавате. Ние сме дошли да вършим работа!", тросна се патриотът.

  За пореден път обаче никой от колегите не каза на пишман депутата, че не е изпратен в парламента да дава квалификации , а именно чрез репортерите да информира какви решения се взимат в Народното събрание. те също така не набраха смелост да кажат на агронома, че не заслужават подобни обиди заради това, че най-малкото си губят времето да се занимават с глупостите, които повечето депутати блещят ежедневно. 

Оставете коментар