Вторник, 18 Септември 2018
Петък, 13 Юли 2018 16:43

Депутатът от ОП Валентин Касабов стана за резил, продава стар джип на 3 пъти по-висока цена

Бургазлии се шегуват, че цената е надута, защото новият собственик на возилото ще кара кола с антикварна стойност. Майтапите на гърба на народния представител валят. Бъзикат го, че е намерил начин да си добавя някой лев към депутатската заплата. 

 

Оказва се, че според съгражданите на депутата Валентин Касабов от Обединените патриоти жена му продава мощния му джип Хамър H-2 чрез сайта си. Гражданите разпространяват снимки от публикуваната обява, на които ясно се вижда и самият депутат Касабов, пише Bnews.bg.

Интересна подробност е, че Касабов е декларирал, че е закупил джипа за 30000 ( тридесет хиляди) лева, но сега продажната му цена е 88 900 ( осемдесет и осем хиляди и деветстотин) лева. Според експерти Касабов вероятно е укрил истинската цена на придобиване, тъй като не е могъл да докаже произхода на парите, вероятно придобити от прокарването на лобистки закони.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Очите стана дядо, кръстиха внучката на убитата му съпруга

  Задържаният в Истанбул Димитър Желязков-Митьо Очите за първи път е станал дядо. При планирано раждане с цезарово сечение на бял свят се е появило първото му внуче. В бургаска болница дъщеря му Станислава е родила момиченце с мерки от 3.080 кг. и 50 см. висока. Тази сензационна новина съобщи BulNews.bg.

  Майката е постъпила в родилното сутринта и около обед бебето е било факт. Щастливите родители са решили да кръстят малката Тияна, на загиналата в бомбен атентат преди повече от 10 години съпруга на Митьо Очите - Тянка.

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Симеонов скочи срещу "Атака" за назначението на Козарева за шеф на Агенцията по вписванията

  От партията на вицепремиера Валери Симеонов не са съгласни да се правят кадрови промени без да бъдат консултирани с всички коалиционни партньори.

  "По повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева, ръководството на партия НФСБ заявява:

  Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и Обединени патриоти. Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единственно партия АТАКА".

  Това пишат от НФСБ в съобщение до медиите, в което коментират назначаването на Габриела Козарева за нов изпълнителен директор на Агенцията по вписванията. Припомняме, бившата шефка на агенцията - Зорница Даскалова хвърли оставка миналия петък заради проблемите с търговския регистър.

  "Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри "през задния вход" и то от името на коалиция Обединени патриоти. Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата", се казва още в съобщението.

 • Петък, 13 Юли 2018 16:43
  Димитър Байрактаров пред BIG5: Пияните туристи и мръсотията по Черноморието са много по-голям проблем от шума в дискотеките

  Не можем да упрекваме българските бизнесмени, че имаме малка плажна ивица и кратък летен сезон. По Българското Черноморие се извършва административен тормоз. Хората в Бургас не са доволни от шума от летището в Сарафово. Трябва ли да спрем самолетите по логиката на Валери Симеонов? 

Оставете коментар