Вторник, 11 Декември 2018
Събота, 13 Октомври 2018 11:33

Вижте пенсионерката Михнева! С 200 лв. пенсия прилича на майката на Грейс Кели!

Журналистката Маргарита Михнева, която не спира да се оплаква, че е бедна и нещастна пенсионерка, втрещи с визия "гостите" на политическото събитие на евродепутата Николай Бареков.

Нека припомним, че вчера на конференция в гранд-хотел "София" стана ясно, че Бареков и Сидеров си стискат ръцете за бъдеща политическа коалиция и че на ПП "Атака" ще подаде документи за членство в Алианса на европейските консерватори и реформистите. Очаква се официално това да се случи следващата седмица на месечната среща, която ще се проведе в молдовската столица Кишинев.

На конференцията в центъра на столицата, освен евродепутатът Николай Бареков и лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров, присъстваха още европейски консерватори, включително и Ян Захрадил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ).

Маргарита Михнева също бе сред гостите на Бареков и Сидеров, като прекара времето си задавайки провокативни въпроси на дясната ръка на Бареков, Димитър Байрактаров, който участваше в събитието в ролята си на журналист.

Незнайно защо в продължение на 10-тина минути Михнева не спря да коментира различни марки скъпи часовници с бившия заместник-градски прокурор на София Роман Василев. 

"Погледнете я, бе! Каква пенсионерка е Михнева?! Само мрънка, че пенсията й била 200 лева, а изглежда като майката на Грейс Кели!", коментираха зад гърба възмутени нейни приятели, добавяйки, че ако всяка българска пенсионерка изглеждаше така, стандартът на живот у нас трябваше да е по-висок от баровския квартал "Хемптънс" в Ню Йорк.

Друг любопитен факт е, че Волен Сидеров се направи на "шест без десет", като дори не поздрави журналистката-пенсионер. В същото време обаче, Михнева прекара дълго време в смях и закачки с дясната ръка на лидера на "Атака", Явор Нотев. 

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 13 Октомври 2018 11:33
 • Събота, 13 Октомври 2018 11:33
  Бареков ще представи визията си за голям консервативен проект “Обединени консерватори” за предстоящите евроизбори

  На 07 декември 2018 г., петък, от 10:30 часа в Хотел "Вега", зала "Триадица",

  Групата на Европейските консерватори и реформисти и членът на Европейския парламент Николай Бареков организират конференция на тема "Антикризисният модел на консерватизма в политиката".

  Конференцията ще съвпадне и с 5-годишнината от Учредителното събрание на първата международно призната консервативна партия у нас „България без цензура – Презареди България“.

  По време на събитието участие в открита дискусия за предизвикателствата и бъдещето на консерватизма в България ще вземат симпатизанти, членове и представители на националното ръководство на партията.

  Николай Бареков ще представи и визия си за голям консервативен проект „Обединени консерватори” за предстоящите евроизбори.

  Конференцията е открита за всички приятели и симпатизанти на консервативните ценности, обяви евродепутатът.

  Регистрацията започва в 10:00 часа.

 • Събота, 13 Октомври 2018 11:33
  Евгений Дайнов: Властта е във видим страх от протестите – няма да изкара мандата

  Живеем във феодализъм, където грубата сила надделява над закона и над цивилизованите нрави. За това са протестите. За първи път няма отговор на въпроса „Кому да дадем пари, за да спрат да викат?“

Оставете коментар