Четвъртък, 09 Юли 2020

Понеделник, 22 Октомври 2018 14:55

Маските паднаха! Олигархията стои зад Валери Симеонов

Маските паднаха! Ясно се видя, че олигархията и нейните кръгове стоят твърдо зад лицето, което е уж вицепремиер, Симеонов.

Цинизмът, с който бе нанесена жестоката обида не само на майките на деца с увреждания, а въобще на всички български жени, настоящи майки и бъдещи майки, продължи скоростта си днес в МС, където уж воюващите Симеонов и Домусчиев застанаха рамо до рамо да бранят корпоративните си интереси.

Нещо повече на брифинг беше отправена нагла заплаха срещу целия български народ.

Един побелял дядо си позволи вероятно срещу 5 сребърника да определи едва ли не 20 000 български работници като крепостна собственост на олигархията, които щели да бъдат изкарани срещу протестиращия български народ, искащ ясно оставката на лицето Симеонов.

Днес паднаха маските на олигархията, която чрез своя инструмент в изпълнителната власт цели пълната дискредитация на правителството и вероятно неговото подчиняване на корпоративни интереси, изразяващи се чрез безпрецедентното упорство за подаване на оставка от уж вицепремиера Симеонов.

Днес ясно се разбра, че така нареченият вицепремиер Симеонов е водил една лъжлива битка с фирмите на Домусчиев, която е целяла съвсем други интереси, но не и защита на българската държава и българския народ.

Димитър Байрактаров

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар