Сряда, 05 Август 2020

Петък, 24 Май 2019 16:09

Елена Йончева: Борисов лъже отново - нагло и безочливо

Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни

“Сега ще ме слушате, без да ми задавате глупави въпроси! Извинявам се, че говоря за тези женици! Те са жалки". 

Това мисли и говори премиерът Бойко Борисов за българските журналисти, както и за мен, и за лидера на най-голямата опозиционна партия. В друга страна след подобни думи би последвала веднага оставка на политикът, който си е позволил да ги произнесе. В България те минават в рубриката предизборен сеир и не правят впечатление. Отдавна сме свикнали българския премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Фактът, че обижда, лъже и се държи арогантно три дни преди изборите означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера. Ние не сме обидени, защото знаем с кого си имаме работа и кого сме притиснали до стената.

Борисов все - повече се оплита в лъжите си. 

Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни.

Днес в ефир отново излъга, този път, че е декларирал къщата си, която според кадастъра е с РЗП 138 кв.м. Къщата, наречена от него “зайчарник” е само илюстрация на това как премиера спазва законите.
От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ, се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана.

Може да се запознаете с разрешението за строеж на жилищна сграда с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 г. на името на Бойко Методиев Борисов в Банкя, с удостоверението за въвеждане в експлоатация на същата жилищна сграда, с декларацията пред Сметната палата, както и сателитни снимки на имота.

Елена Йончева, фейсбук

116

101

112

113

114

115

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар