Понеделник, 13 Юли 2020

Сряда, 19 Юни 2019 16:23

Марешки измамил 23 души с томбола, разкрива потърпевш

“Щом излъга нас, значи може да излъже и целия народ”, казва Александър Иванов пред BIG5.BG

Разкри се поредният лов на наивници. В редакцията на BIG5 получихме информация от Александър Иванов – един от 23-мата „печеливши“ в разиграната преди евроизборите томбола от Веселин Марешки, предавана на живо във ФБ страницата му (виж ТУК).

Александър се обърна към медията ни с молба да се огласи случая, след като от ФБ страницата на политика Марешки така наречените печеливши са тотално забравени от лидера на „българските родолюбци“.

В коментари под видеото има няколко въпроса „Някой получи ли си наградата“, останали без отговор.

В рекламираната преди евроизборите томбола Марешки щедро обещаваше чудесен модел смартфон и собствения си телефонен номер като награда за късметлиите. Александър Иванов се включва в томболата и печели (виж снимка на корицата). И до тук. Изборите минават, а томболата и обещанията – забравени.

Александър пише на ФБ страницата на „Воля“, от където му искат телефонния номер за връзка. И нищо до ден днешен.

„ Това си е измама. Щом лъжеш да такива дребни неща, значи ти ще лъжеш и в парламента. Щом излъга нас, значи може да излъже и целия народ”, казва Александър Иванов пред медията ни.

Веселин Марешки, обаче, видимо не е трогнат. Или може би зает я с кампания за евтин бензин, я с борба срещу фалшивите новини, я пак да ползва логото на българските военновъздушни сили за лого на „родолюбивата“ си партия, за което беше санкциониран от ЦИК и с което предизвика възмущението сред българските воини.

BIG5

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар