Събота, 04 Юли 2020

Понеделник, 08 Юли 2019 14:13

Пуснаха в КОНПИ сигнал срещу кмета на Русе - бил в интимни отношения със заместничката си

Сигнал до Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество е изпратен срещу кмета на Русе Пламен Стоилов

Авторът е Пламен Минев, а мотивите за сигнала са изпратени и до Епицентър.бг. В сигнала авторът твърди, че градоначалникът Пламен Стоилов се намира в интимни отношения със заместник-кмета на Русе Даниела Шилкова. Двамата пътували заедно на почивка и на остров Тасос в Гърция, което според него е конфликт на интереси.

Според Пламен Минев, който предоставя документите на КПКОНПИ, при наличие на лични отношения между лица, намиращи се в йерархична зависимост, каквито са кмет и заместник-кмет, е трябвало да бъдат предприети действия за конфликт на интереси.

Авторът на сигнала пише, че връзката на кмета със заместничката му започнала още по време на първия му мандат, а по време на втория вече дори не се и криели. Кметът Стоилов прекарвал почти цялото си работно време в кабинета й, двамата живеели в апартамента на Шилкова.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Авторът пита комисия "Антимафия" дали може да установи следното:

- Намират ли се във фактическо съжителство и свързани лица ли са кметът на Русе Пламен Стоилов и заместник-кметът Даниела Шилкова.

- По време на командировките си кметът Стоилов придружаван ли е приоритетно от заместник-кмета Данила Шилкова?

- Били ли са на почивки заедно двамата?

Авторът на сигнала настоява КПКОНПИ да разпита съпругата на кмета,служители на общината, съдеди на Шилкова.


r-1

r-2

r-3

r-4

r-5

r-6

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар