Понеделник, 18 Ноември 2019
Петък, 30 Август 2019 13:38

Кметският клан окупира община Банско: всички са роднини

Банско надминава по шуробаджанащина Созопол - в малката и също толкова богата община не само някои, а всички възлови постове са окупирани от родата на кмета Икономов, близък на Цветан Цветанов.

Местният феодал е превърнал общината и ГЕРБ в семейна фирма, ама разходите, за разлика от другите фирми, са за сметка на данъкоплатците. Кланът е обхванал всички сектори в общината - от културата, през горите до енергетиката и от пиара до обществените поръчки. Ето и списък:

 1. Сестрата на кмета Райна Икономова се оказва председател на общинското читалище Н.Й.Вапцаров -  град Банско. Същата е и секретар на жени ГЕРБ Банско.
 2. Племенникът на кмета   Димитър Клечаров заема позиция в Общинската служба по земеделие и гори в Банско.
 3. Племенницата на кмета е PR на община Банско. Десислава Клечарова води и младежкия ГЕРБ в града.
 4. Другият племенник на кмета Димитър Мунин с прякор ТРАГЕДИЯТА управлява ТЕЦ - Банско, която е общинска собственост. Нашето момче по неведоми пътища застава начело, след като издава управлението на отдел ТСУ- Банско. Същият е председател на читалище Димитър Благоев в съседното Добринище.
 5. Кумецът на кмета е абониран за обществените поръчки, давани от общината, като Димитър Даутов, както е името му, е председател на Предприемачи ГЕРБ в Банско.
 6. Близък на роднина на кмета се подготвя и за председатеското място на Старейшини ГЕРБ.
 7. Заместник - кметът Асен Кирицов е взел племенника си Владимир Кушлев за секретар на общината в Банско.
 8. Дъщеря му Радослава Кирицова заема длъжността експерт обществени поръчки в Общината.
 9. Съпругата на секретаря на общината Владимир Кушлев работи като експерт в МДТ в Община Банско.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Община Банско е малка, но богата. Жителите са наясно с всичко онова, което се случва. В неформална обстановка скандалният клан се коментира. Доверието в ГЕРБ бавно и невъзвратимо се топи. Хората са наясно с авторитарния начин на управление. Но всичко не свършва до тук! Шуробаджанащината е на повърхността. Под нея е големият бизнес на клана на гърба на данъкоплатците от Банско.

Очаквайте подробности за всички фирми, свързани с Икономов!!!!

Източник: 19 минути

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 30 Август 2019 13:38
  Наказвате изрядните работници, защото сте безсилни да спрете злоупотребите

  Корнелия Нинова: Тези, които работят, внасят си осигуровките дисциплинирано в държавния бюджет и в случай на заболяване имат право да получат обезщетение от собствените си пари, няма да го получат. Те ще бъдат наказани. Категорично се противопоставяме на това

 • Петък, 30 Август 2019 13:38
  Болничните вкараха в спор ГЕРБ и ВМРО, предложението било на Горанов

  Управляващите започнаха с изключенията: Нямало да се реже болничният за гледане на болно дете и при трудова злополука, твърдят Менда Стоянова и Даниела Дариткова

 • Петък, 30 Август 2019 13:38
  Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

  Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

Оставете коментар