Събота, 11 Юли 2020

Четвъртък, 12 Септември 2019 11:59

Сайтът „Топ Преса“: Иванчева ни предложи пари, за да работим срещу Гешев!

Настояваме Десислава Иванчева да излезе публично и да ни се извини за опита да ни омърси и да следи работата ни от тук нататък, за да види защо отказваме да й се продадем, пишат в редакционен материал журналистите от „Топ Преса“.

Уж сме регионални, уж сме последната дупка на кавала, но без наше знание медийната група "Топ Преса", базирана изцяло в Югозападна България, е била обект на наблюдение последните седмици, заради твърдата си обективна позиция по всички обществени и политически теми. Целта на това наблюдение е фактът, че сме изключително високо рейтингова и четена медия и силното ни влияние срещу голям процент от обществеността в нашия пазарен дял на страната. Както е известно, работещите в медийна група „Топ Преса“ не подбират темите си по цвят, „връзки“ и „корист“, а залагат на гласа на обществото и изключително професионално устояват каузата ни да сме първата медийна институция в Югозападна България.

Партията, религията, позицията на човек никога са нямали значение за нас. Целта е била да се пита публично, да се покаже истината, да се изясни ситуацията по важни обществени теми. Водени именно от тези наши принципи и правила, преди време наш екип се включи в предаване, което правим с друга медия съвместно, да дадем трибуна и да направим интервю с придобилата скандална популярност осъдена екс кметица на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева. В предаване над час наши автори и сътрудници участваха в обективното отразяване на „нейната истина“, на позицията й по това защо бе арестувана и осъдена. Безкористно и безпристрастно, в името на свободата на словото. Признаваме, че след това предаване и след този запис, ние продължихме да поддържаме добри отношения и добра комуникация с Иванчева и нейния екип. Отразявали сме позиции, декларации и новини, свързани с нея, защото истината няма цвят и гащи, както не винаги сме казвали.

„Топ Преса“ обаче винаги е гледала и другата страна – тези, които твърдят, че Иванчева е престъпник и решението на съда също не можеше да бъде подминато. Последните дни около името на Иванчева отново се завъртя скандал със записи и чатове. Човек от нейния екип и каузи, така да се кажа, проговори и разкри ужасяващи неща. Скандални и позорни! „Топ Преса“ беше длъжна да отрази тези новини, защото настоява случаят да се разясни и разследва максимално бързо. И какво се случи? Няколко дни след отразяването на първите реакции по скандала „Иванчева“, с нас се свърза самата тя и ни заяви, че ни „разбира защо пишем така“, но ни предложи сделка. Тя щяла да намери финансиране, при това не малко, щото зад нея стояли хора с пари, на които им било „писнало от системата“, да сме кажели колко пари ще искаме, да спрем да отразяваме манифеста в подкрепа на Иван Гешев за главен прокурор и да започнем кампания в подкрепа на нея и хората зад нея. На въпроса на наши колеги, кои хора визира, тя заяви: „Цяла България ги знае“. От нас се искало само да поддържаме огъня в нейна защита и масово да плюем Гешев и всички, които го подкрепят – остро, жълто и запомнящо се.

„Топ Преса“ не е за продан, уважаеми читатели, уважаема госпожо Иванчева! Уважаеми, така наречени „опозиционери“! Парите не могат да купят десет години работа, десет години име на свободна и независима медия. Благодарим обаче за това, че ни потърсихте и признахте, че сме медиен фактор в Югозапада. Благодарим ви, че ни отворихте очите! „Този, който иска да те освободи, ще те пороби…“, пеят рапърите от Скандау и ето ярък пример. Една, уж, слаба жена, на която помогнахме, защото била сама и няма пари дори да се храни, както призна в интервюто пред нас, днес развързва пачките и ни кара да се мърсим в схемите й. Да, прогледнахме и взехме решение!

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Топ Преса“ се убеди в нечистотиите и мръсните кални игри на Прокопиевци, Цветанвасилевци и Иванчевци , Огнян Доневци и пр. от първо лице единствено число. Убеди се, че МАФИЯТА иска да бутне „мафията“. Убеди се, че един човек като Иван Гешев, един прокурор и професионалист, уплаши хора с милиони левове, разнопосочни интереси и скандално поведение. Убедихме се, че в този свят не винаги добрият е добър и че у нас наистина нормалните ги смятат за луди. Тогава ставаме луди, за да накажем собствената си наивност, че повярвахме на една уж слаба и „беззащитна“ жена. Жена, зад която стоят парите на хора, ограбили банки, държавни предприятия, участвали в мръсни схеми, за които днес ще отговорят пред съда.

Заявяваме категорично! „Топ Преса“ изразява пълната си и безрезервна подкрепа за Иван Гешев и за избирането му за главен прокурор на Република България. „Топ Преса“ ще търси съмишленици в ясно изразената позиция и започва серия от материали, които да докажат правотата ни и защо взехме своето решение. Осъзнаваме срещу кого се изправяме – олигарси, интриганти, хора с мръсни души… Но за десет години работа сме свикнали в неравните битки. „Топ Преса“ е уверена, че следващият главен прокурор ще бъде Иван Гешев и ще работи това да се случи, за да прекърши гръбнака на „слабите жертви,  но с много пари“, такъв, какъвто се изкарва Митьо Очите, например. Настояваме Десислава Иванчева да излезе публично и да ни се извини за опита да ни омърси и да следи работата ни от тук нататък, за да види защо отказваме да й се продадем. Истината и законността не се продават! В това вярваме ние!

източник: toppresa.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар