Сряда, 01 Април 2020

Понеделник, 16 Март 2020 13:04

В името на обективната истина – историята на заразения Стилиян Христов от Варна

Как институции "разхождат" заразен с коронавирус из цяла България

С назидателен тон генералът, ръководещ Щаба против коронавирус, заклейми варненеца, който даде положителна първа проба за коронавирус. След което разбрали – недоразбрали, медиите и българите масово във Фейсбук заклеймиха младия българин.

Никой не му написа името, въпреки че във Варна е обществена тайна кой е младият човек.

Това е Стилиян Христов, син на легендата на варненския футбол Пламен Христов, който почина преди години.

Генерал Мутафчийски обяви, че въпреки че е знаел, че Бергамо /Италия/ е гнездо на коронавируса, варненцът заминал точно за там.

Това обаче е лъжа.

Стилиян Христов, който едва ли не бе подложен на линч както от медии, така и от социалните мрежи, след като всички се довериха на изнесеното от Щаба, без дори да потърсят неговата гледна точка или тази на близките, е закупил билет НЕ ДО БЕРГАМО, А ДО БАРСЕЛОНА /Испания/, като билетът е купен в началото на януари т.г.

Стилиян Христов купува билет до Барселона, като пътуването до там е с прикачване от Бергамо. На 6-7 март т.г. той пристига в Барселона, където в близко градче до Барселона е трябвало да работи на сватба, тъй като Стилиян Христов е диджей.

В България по това време все още изобщо не е обявено извънредно положение.

След сватбата Стилиян остава няколко дни в Барселона и от там лети директно с полет за София, тъй като разбира от медии, че е станало опасно и в България вече има извънредно положение.

Кацайки на летището в София, е прегледан, т.е. измерена му е температурата и сега – ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! – от София му казват: „Отиваш във Варна, право във Военна болница!“.

Стилиян Христов към този момент няма никакви оплаквания.

След като престоява на летището, без дори да се разхожда из София, Стилиян отива на гарата в София, откъдето хваща влака за Варна.

Във вагона Стилиян е пътувал абсолютно сам, нямало е никакви пътници!

Слизайки във Варна, той моментално отива с такси до Военна болница във Варна.

От Военна болница – Варна обаче НЕ ГО ПРИЕМАТ /!!!/ и го препращат в Инфекциозното отделение на Окръжна болница – Варна!

Там му казват: „Седиш и чакаш!“. Имало струпване от хора. Стилиян Христов стои и чака. От Инфекциозното му казват, че единственият начин да бъде приет там, е да има някакви симптоми, за да го вкарат в болницата.

Той казва, че има симптоми, въпреки че се чувства здрав.

Първата му проба излиза положителна, изпратена е в София, и ДНЕС /!/ се очаква потвърждение или не на втората проба за коронавирус!

Впоследствие се оказва, че НЕ ОТ БЕРГАМО Стилиян Христов лепва коронавируса, както бе подчертано от Щаба у нас.

Заразата идва от майката на булката, на чиято сватба в Барселона Стилиян Христов е бил диджей.

Майката вдига температура и едва след сватбата отива да се изследва за коронавирус, след което става ясно, че е заразна.

Така че „разхождането“, за което бе заклеймен Стилиян Христов на наша територия, НЕ Е ЗАВИСЕЛО ОТ НЕГО!

Още повече, че той заминава, когато у нас не е било обявено извънредно положение. Като се връща, вместо да е приет в болница в София, го изпращат във Варна, а във Варна от Военна болница пък го изпращат в Инфекциозното.

Случаят е доказателство, че преди да линчуваме някого, първо да се запознаем с цялата истина и всички гледни точки.

В момента Стилиян Христов е в Инфекциозното на Варна и се чувства много добре.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 16 Март 2020 13:04
  Народният представител Хасан Адемов от ДПС с коронавирус

  Това съобщи Цвета Караянчева на извънреден брифинг тази нощ

 • Понеделник, 16 Март 2020 13:04
  Туркменистан забрани думата „коронавирус“, пази се с дим от билки

  Граждани, които се движат по улиците с маски и говорят за пандемията от коронавирус по света, рискуват да бъдат арестувани

   

 • Понеделник, 16 Март 2020 13:04
  Борисов: Вървим по тънка нишка, все повече се притеснявам - далеч сме от справяне с епидемията

  Премиерът отвърна на упрека на президента Радев, че хазната е празна: Системите са пълни с пари. Иначе откъде даваме повече пари за Великден за пенсионерите, откъде въвеждаме правилото 60/40?

   

  Прoдължaвaм вce пoвeчe дa ce притecнявaм. В нaчaлoтo вcички cлушaхмe дoктoритe, чe тoвa e грип кaтo вcички грипoвe. Вcякaкви тeoрии чух прeз цялoтo тoвa врeмe - кaк щe дoйдe пик, кoлeктивни имунитeти... Дoвoлeн cъм, чe нaрeд c вcички лeки мeрки, кoитo тoгaвa бяхa и в нaш ущърб, тoгaвa c кoлeгитe нaпрaвихмe eдин oпeрaтивeн щaб, в кoйтo дa cлoжим хoрaтa, кoитo вcякa cутрин ce изпрaвят прeд вac, зa дa мoжe кoлкoтo e възмoжнo дa взимaмe нaй-прaвилнитe мeрки. Тoвa зaяви прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв в LIVЕ включвaнe нa "Гocпoдaри нa eфирa".  "Живoтът гo дoкaзa кoлкo e билo нaврeмeннo и прaвилнo. Вчeрa Руcия въвeдe нaшитe мeрки, днec Кипър... Дoтук нaпрaвихмe прaвилнитe нeщa", дoбaви тoй. "Тoвa e нeщo нeпoзнaтo зa мeдицинaтa и зa cвeтa. Китaйcкият прeмиeр ми кaзa: Дaлeч cмe oт cпрaвянe. Cъщoтo кaзa и Мeркeл, и прeзидeнтът Путин. Към днeшнa дaтa cмe нaпрaвили вcичкo, кoeтo e нaпрaвeнo пo cвeтa. Вървим пo мнoгo тънкa нишкa - хeм дa ca ни cтрoги мeркитe, хeм дa дaдeм въздух нa oбщecтвoтo, зa дa нe ce пaникьoca. 

Оставете коментар