Неделя, 05 Юли 2020

Сряда, 12 Октомври 2016 23:02

Александър Атанасов: Нека Елена Ангелова да каже кой писа исковата молба

Аз съм бащата на второто й дете, категоричен е той

През последните няколко дни земеделецът Александър Атанасов попадна в центъра на вниманието. Той пострада по време на стрелба в „Драгалевци“, тъй като е в основата на любовен триъгълник заедно с бившата Мис България Елена Ангелова и нейния бивш съпруг.

Освен това през последните часове се появиха всякакви спекулации за отношенията между Атанасов и Елена. Той отправи призив към Елена Ангелова - да каже кой е писал исковата молба, входирал и чий подпис е сложен отдолу. След това можете сами да си отговорите на въпроса кой е шизофреник и кой не е. Ако Ангелова не е - тогава доброволно ли е тя с Нейчев?

Ето и няколко документа:

1

2

3

По-рано днес Александър Атанасов гостува в предаването „Лице в лице”. Той категорично заяви, че второто дете на Елена е от него. Във фаталната вечер Атанасов отива в дома на Ангелова, твърди, че го прави, за да види детето си. Последвала стрелба.“Искам на четири очи да говоря с нея, да се уверя, че детето е живо, здраво и се чувства добре, дори нямам претенции то да бъде при мен”, разказа Атанасов.

Двамата са имали четиригодишна връзка, от която се е родило детето, но докато тя все още е била омъжена и по закон то се води на съпруга.

Според Атанасов обаче ДНК тестове са показали, че той е биологичен баща, и Елена Ангелова е пуснала искова молба в съда и е поискала официално той да бъде признат.

„Според последната версия на майката обаче то не е мое”, казва Атанасов, който твърди, че от година не е виждал детето.

„Аз съм човек, който дълбоко не вярва в насилието”, увери той.По думите му във вечерта на стрелбата е отишъл в „Драгалевци” сам в 20 ч. и спрял пред къщата. „Появиха се двама господа – бившият й съпруг и охраната, и започнаха да ме бият”, твърди той. „Искаха да ме вкарат в гаража, за да приключели един път завинаги”, допълни Атанасов.

„Убеден съм, че Елена е умен и интелигентен човек и не би постъпвала по този абсурден и необясним начин, ако нещо не я караше така да прави”, отбеляза той.Атанасов смята, че в семейството й няма нормални отношения и има насилие.

2333

5

6

7

BIG5.BG

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар