Понеделник, 24 Февруари 2020

Вторник, 13 Септември 2016 13:50

Американски медии: Хилари има двойник

Внимателен оглед на снимки показва, че в един и същи ден на един фотос Хилари е с по-къси пръсти на ръката и с различна брадичка

Вчера в САЩ бе голям политически ден. И двамата кандидат-президенти - Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, почетоха паметта на смелите американци, загинали преди 15 години по време на атентата в световния търговски център. Медии отвъд Океана подчертават, че още преди събитие те са знаели от основните мениджъри на кампанията на Хилари Клинтън, че в петък тя е била диагностицирана с пневмония. Същите медии подчертават, че това е леко странно предвид факта, че само дни по-рано същите тези мениджъри са казали, че състоянието й е „повече от прекрасно“.

Hil2

Вчера обаче всички ние станахме свидетели на видео, което бе разпространено чрез Youtube и Туитър, как Хилари Клинтън припада. На видеото се вижда още как тя бе буквално пренесена до колата, която бе само на няколко метра.

Любопитно е, че по време на този епизод се вижда как от нейния крачол пада странен метален предмет. Всичко това става още по-загадъчно. Само няколко минути след въпросния епизод Хилари се показа в съвсем друга светлина по време на службата за почитане на паметта на загиналите на 11 септември. По време на този епизод се вижда как тя върви съвсем спокойно, като дори прегръща малко дете, за да заяви след това пред журналисти, че всъщност се чувства „идеално“ и просто се радва на „красивия ден“.

Американските медии обаче се питат – Това Хилари ли е в действителност? И те си отговарят по следния начин. Едно е да бъдат измислени някакви неща с цел дискредитирането на един кандидат, но съвсем друго са фактите и в частност сравнението на снимки, на които, според тях, се вижда абсолютно различен човек.

Разсъжденията на американските журналисти продължава в контекста на предположението – Ако хората на Клинтън са готови да използват дубльор, с цел да прикрият тежкото й здравословно състояние, то тогава трябва да попитаме, до къде точно са склонни да стигнат те с това? Според тях към момента тече съвсем очевиден опит за манипулация на американското общество, с цел убеждаването му, че Хилари Клинтън е здрава.

Hil1

„Това вече не е прекалена чувствителност. Америка със зъби и нокти се бори да си избере истински лидер. Америка има нужда от лидер, който трябва да свърши нещата, които трябва да бъдат свършени. Очевидно е, че Хилари Клинтън преживява тежко време, като е видно, че на нея й е трудно да седи права и да ходи самостоятелно. Ако на нея й е трудно дори да седи права сама, то тогава за каква сила говорим и каква мощ може да демонстрира този човек пред света и да разреши десетките предизвикателства, които седят пред лицето на САЩ през следващите четири години.“

Източник: conservativedailypost.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар