От „АВАКС“ влязоха в обяснителен режим

BIG5 АКТУАЛНО От "АВАКС" влязоха в обяснителен режим

Гръцката компания „АВАКС“ АД, която „забравя“ да плаща на служителите си трудовите възнаграждения влезе в обяснителен режим.

Канал 7 публикува e-mail от Валерия Пейчева, PR на некоректната гръцка фирма „АВАКС“ АД. Ето и пълния текст без редакторска намеса:

„Уважаеми колеги,

Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график за успешното завършване на този стратегически важен проект за България и Гърция.

Работата по изграждането на газовия интерконектор Гърция-България продължава да тече на пълни обороти в сътрудничество с всички заинтересовани страни от двете държави, които участват в изпълнението му.

Като се вземе предвид голямото въздействие на пандемията във всеки един аспект от бизнес дейността в световен мащаб, строителната компания по проекта – AVAX, отговори оптимално на безпрецедентните условия, като напредъкът на проекта се осъществява спрямо разумните очаквания. Ключов индикатор за текущото изпълнение на проекта са 48-55 заварки на тръби на ден, със среден необходим ремонт под 5%.Този значителен брой, съчетан с ниската степен за нужда от ремонт, позволява бърз напредък на всички други дейности на проекта.

Газовият интерконектор Гърция-България е проект с голям принос към заетостта. Към момента са ангажирани повече от 330 души, пряко или косвено, като това число се очаква да нарасне през предстоящите месеци. 

Повече информация можете да намерите в приложеното прессъобщение.

Поздрави, Valeria Peycheva PR Assistant“

„Ти какво я питаш, тя какво ти отговаря?!“

Г-жа Пейчева е потърсена от Канал 7 по телефона, за да ѝ бъдат зададени няколко въпроса. Четири часа по-късно след редица позвънявания, връзката с PR-a е осъществена.

Ето какво каза тя във видеото -тук-

 

 

 

 

Последни новини

Жена се самозапали в Кочериново

 Жената е настанена в спешен център в Благоевград. Към момента няма данни за точното й състояние Жена се запали и в Кочериново. Това се е случило около...

Актуализация на Закона за ДДС вече e безспорно належаща

 Прагът за задължителна регистрация по ЗДДС навършва пълнолетие!  автор: проф. д-р Румен Брусарски (институт РЕГО)Близо 18 години (от 01.01.2003 г.) едно число в Закона за...

С маска на открито, но не съвсем според Борисов

 Премиерът иска в заповедта на здравния министър за маските ясно да се обясни кога да ги носим навън От утре ще влезе в сила заповед...

Алфонс дьо Ламартин: Общите страдания са по-силни от общите радости

 Избрани цитати от френския поет и пътешественик, запленен от прелестите на България Френският поет, историк, политик и пътешественик Алфонс дьо Ламартин се ражда на 21...