От „АВАКС“ влязоха в обяснителен режим

BIG5 АКТУАЛНО От "АВАКС" влязоха в обяснителен режим

Гръцката компания „АВАКС“ АД, която „забравя“ да плаща на служителите си трудовите възнаграждения влезе в обяснителен режим.

Канал 7 публикува e-mail от Валерия Пейчева, PR на некоректната гръцка фирма „АВАКС“ АД. Ето и пълния текст без редакторска намеса:

„Уважаеми колеги,

Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график за успешното завършване на този стратегически важен проект за България и Гърция.

Работата по изграждането на газовия интерконектор Гърция-България продължава да тече на пълни обороти в сътрудничество с всички заинтересовани страни от двете държави, които участват в изпълнението му.

Като се вземе предвид голямото въздействие на пандемията във всеки един аспект от бизнес дейността в световен мащаб, строителната компания по проекта – AVAX, отговори оптимално на безпрецедентните условия, като напредъкът на проекта се осъществява спрямо разумните очаквания. Ключов индикатор за текущото изпълнение на проекта са 48-55 заварки на тръби на ден, със среден необходим ремонт под 5%.Този значителен брой, съчетан с ниската степен за нужда от ремонт, позволява бърз напредък на всички други дейности на проекта.

Газовият интерконектор Гърция-България е проект с голям принос към заетостта. Към момента са ангажирани повече от 330 души, пряко или косвено, като това число се очаква да нарасне през предстоящите месеци. 

Повече информация можете да намерите в приложеното прессъобщение.

Поздрави, Valeria Peycheva PR Assistant“

„Ти какво я питаш, тя какво ти отговаря?!“

Г-жа Пейчева е потърсена от Канал 7 по телефона, за да ѝ бъдат зададени няколко въпроса. Четири часа по-късно след редица позвънявания, връзката с PR-a е осъществена.

Ето какво каза тя във видеото -тук-

 

 

 

 

Последни новини

Герхард Шрьодер и бивша австрийска външна министърка номинирани за шефове в „Роснефт“

 Бившата външна министърка на Австрия Карин Кнайсъл и бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер са номинирани за независими директори в съвета на директорите на...

„Фрийдъм хаус“: България продължава да се бори с политическата корупция

Страната ни е дадена за пример измежду държави като Индия и Бразилия България продължава да се бори с политическата корупция и организираната престъпност. Докато медийният...

Доц. Мангъров: Заобиколени сме от двойкаджии, абсолютно ще победя Костадин Ангелов във Варна

Заобиколени сме от двойкаджии в бюлетината. Това заяви доц. Атанас Мангъров, който ще води листите на АБВ във Варна и в 23 МИР-София. Той бе...

ЕНП ще изключи партията на Орбан

 Европейската народна партия (ЕНП) обяви, че унгарската партия ФИДЕС (на премиера Виктор Орбан) е изправена пред процедура по изключване, предаде БНР. Гласуването ще се...