Вежди Рашидов иска отзоваването на Елена Йончева

0
832

Депутатът скочи в защита на Цвета Караянчева за „Ходи пеша“

„Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета Караянчева, познавам я от изборите в Кърджали през 2009 г. до днес, когато тя е един от най-демократичните председатели на Народното събрание – може би БСП иска отстраняването й, защото за опозицията всичко добро трябва да бъде отстранено. Но съм категоричен, че Елена Йончева трябва незабавно да бъде отзована от Европейския парламент заради лъжите и клеветите, с които омърси България. Хора като Елена Йончева и Радан Кънев, чиито амбиции са свързани  само с личните им интереси,  нямат място в Брюксел. Те не петнят името просто на някоя партия, а петнят името  на България – родината, в която всички ние живеем, а това е недостойно и омерзително“. Така шефът на комисията по култура Вежди Рашидов по повод Резолюцията спрямо България, приета преди дни в Брюксел.

В типичния си стил бившият министър на културата определи гафа на Караянчева с призива към протестиращите „Ходи пеша, бе“ като мантра, която сега от опозицията ползвали. А репликата на депутатка номер 1 не била отправена към обществото, а само към герберите. „А то всъщност дали има нещо, което БСП е направила за нашата държава, или са само претенции и празнословие? БСП има най-малко  право да говори за метрото, което е било и е ангажимент и воля на управляващата партия. Такива хора г-жа Караянчева съвсем основателно подканва да вървят без метро“, добавя Рашидов.

Политическата истерия на опозицията вече заприлича на мечтата на човек да обязди кон, без през живота си да е виждал това животно.

Ето защо приканвам партията, която издигна Елена Йончева за евродепутат, незабавно да я отзове – и заради клеветите, с които тя омърси България, и заради взетите пари от КТБ, което беше явна кражба на парите на вложителите като мен, за да могат такива като нея да си правят филмчета или да чакърдъкат по площадите в предизборни митинги на БСП, без да си дават сметка, че тези пари не са от личния джоб на банкера, а са и моите пари на вложител, които съм спестил за целия си живот, каза още депутатът.

източник: Lupa.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here