Арман Бабикян: Протестът е на всички хора!

BIG5АКТУАЛНОАрман Бабикян: Протестът е на всички хора!
”Оставката на Бойко Борисов е технологичен акт. Големият губещ са всички парламентарно представени партии. Това е огромният обем недоверие, който се стовари върху тях за 100 дни. Това е един от резултатите, освен че цялата световна преса обърна погледите си към България.

Това заяви пиар експертът Арман Бабикян в предаването „Панорама“ по БНТ докато пред сградата на телевизията протестиращи скандираха „Оставка“.

На въпрос дали се е разделил протестът Бабикян заяви: „Протестът е на всички хора“.

„Ще се обогатят формите на протест“, заяви още представителят на Отровното трио

„Ще продължаваме с нашите искания и на 101-рия и на 102-рия ден“, коментира Бабикян.

„Големият резултат е, че всъщност в момента имаме един човек, който стои и преценява дали репутацията на България да пострада още два, пет, шест дни. Дали пък новият механизъм, за който Германия настоява – върховенството на закона и борба с корупцията и срещу това от новия огромен пакет пари. Или да пострада още повече партията му ГЕРБ. И всичко това срещу още един ден власт, още един ден власт. От другата страна на кантара стоим – ние, тези 66%, които отчаяно заявихме 100 дни подред, че този човек е начело на автократична власт и всички останали, които са негови поддръжници и намаляват, намаляват… Репутацията на България намалява, шансовете да получим пари или инвестиции намаляват, а ние броим дните на някакъв човек“, заяви още Бабикян.

„Протестът свърши нещо много голямо, прогони страха, който беше налегнал всички. Прогони мълчанието, прогони онова удушаващо усещане, че ще бъдеш уволнен, набеден, окалян, оплют. Тези наплъстени страхове бяха изритани. „, коментира още Бабикян.

„Българската здравна система е в COVID, далеч преди заразара да плъзне по света. Здравната ни система е болна преди COVID“, заяви той.

На въпрос дали ще създаде партия Бабикян отговори: „Непрекъснато ми задават този въпрос. Започвам да се замислям. Лично не мога да взема решение. Лично сам нямам намерение да правя партия. Сам човек нищо не може да направи“.

[td_block_social_counter]

Последни новини