Калина Андролова стене: Много ми липсва Мутафчийски!

BIG5 ЦИТАТИ Калина Андролова стене: Много ми липсва Мутафчийски!

 

Ген. Мутафчийски прекрати публичните си изяви, след като си навлече куп гадни и гневни коментари заради предупреждението „Яко ще се мре”

 

„Къде е ген. Мутафчийски? Липсва на всички в тежката ситуация с коронавируса“. Тази дискусия във фейсбук отприщи журналистката Калина Андролова, на която, очевидно, генералът отчайващо липсва.

„Каквото искате си мислете, но Мутафчийски ми липсва“, гласи графичният пост на Андролова в мрежата. „По-спокойно беше, като беше наоколо“, допълва тя. Постът й веднага събра стотици харесвания и десетки коментари.

„И на мен ми липсва, но и той се отврати от знаещите всичко българи. А колко беше трогателен със загрижеността си към всеки един…“, написа Лалка Радкова. „Забранено му е очевидно, говори много истини, които вредят политически“, допълва Красимир Гарофф. „Не му е забранено, а той, след като беше подложен на цялата гадост от малкия ни, но много прост народ, се отказа! Сега онази красавица Бенатова трябва да му се извини публично!“, съска Мариана Малинова.

Ген. Мутафчийски прекрати публичните си изяви, след като си навлече куп гадни и гневни коментари заради предупреждението „Яко ще се мре”, изказано в интервю за Бенатова.

„И на мен ми липсва! Много! Липсва ми не само спокойствието, което внасяше, но и интонацията, интелигентният говор, чувството за хумор… Липсва ми!“, включва се и Или Димова.

Всички участници в дискусията под поста на Андролова говорят с респект и огромно уважение към генерала, определяйки го като доблестен и достоен човек, отбелязва standartnews.com.

„В днешно време един истински мъж и човек, на момента бива изяден от малоумниците, които винаги са болшинство“, обобщава Стоян Калоянов, който и да е той.

За коментари: в нашата фейсбук страница: 

Последни новини

Защо Къци, Миодраг, Буюклиева, Елвира и Богдан не са в листите на ВМРО?!

Статус на деня„Защо Къци Вапцаров, Миодраг Иванов, Петя Буюклиева, Елвира и Богдан Томов не са в листите на ВМРО?!“ Дидо Антонов, фейсбук Днес и Митко Павлов...

Референдумът в Обзор ще е валиден – над 60% избирателна активност

Областният управител на Бургас до 2 седмици трябва да внесе доклад в Министерския съвет  Над 60% е била избирателната активност в Обзор и близките 6...

ГЕРБ обяви водачите в кандидат-депутатските листи. Вижте кои депутати и министри са в тях

Повече от половината кабинет е в листите   Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите на листите с кандидати за народни представители.Очаквано лидерът на ГЕРБ...

Александър Йорданов се вживя в ролята на екзорсист: Без ГЕРБ злото ще ни завладее!

Според евродепутата България се е развивала успешно през последните 4 години  Евродепутатът Александър Йорданов призова за подкрепа на коалицията ГЕРБ/СДС на предстоящите парламентарни избори. В...