Тъжно е, че лекарите са принудени да действат в съсипана здравна система и съсипана държава!

BIG5 ЦИТАТИ Тъжно е, че лекарите са принудени да действат в съсипана здравна система...
Димитър Байрактаров разказва от първо лице за борбата с коронавируса

 

 

Много хора ми пишат и ме молят да разкажа как съм преборил Covid-19 и кой момент е бил най-тежък? Искам да отбележа, битката ми беше доста тежка и изтощителна.

Най-тежко се понасяше жестоката треска и студа! Невероятен студ и потене, съпроводено с температура и ужасни болки в гърба. Имаше моменти, в които не знаех къде се намирам, но вярата и молитвата ме поддържаха!

Ползвал съм най-безобидни лекарства, тъй като при вируса трябва да имате индивидуален подход, който според мен трябва да е свързан с пестенето на енергия, която е необходима на имунната система.

Благодаря на съпругата ми, която не се огъна нито за миг и действаше изключително адекватно. Убеден съм, че нейните лекове ми помогнаха най-много.

Нито за миг не съм търсил помощ от здравната система, а и едва ли щях да получа такава.

Най-важното според мен е да не се поддадете на страха! Мисля, че много хора в плен на страха са загубили битката!

Не се сърдете на лекарите! Ако те знаеха как да се преборят с вируса, нямаше да допуснат техни уважавани колеги да умрат! Тъжно е, че са принудени да действат в съсипана здравна система и съсипана държава!

Страшно е, че всъщност наистина се превърнахме в държава на мутрите, тъй като самите институции действат като мутренски бухалки!

Спасението е да живеем напук на мутрите и тяхната държава!

Все ще дойде и този ден, за който Левски казваше, че „Ако е за Българско, то времето е в нас а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме.

А колкото за извън Българско, днес не даваме ухото си на никакви техни обещания. Пък да ни уплашат, не им вадим очите.“ На това ни учеше Апостола, но ние явно трудно схващаме!

Последни новини

САЩ само се оправдават с демокрацията

 САЩ опитват нагло да се намесват във вътрешните работи на други държави под предлог за защита на човешките права. Това заяви китайският външен министър...

Нинова сезира ЦИК, СЕМ и Брюксел за предизборната „безогледна“ агитация с джипката на Борисов

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изпратила писма на най-високо ниво до всички европейски инстуции, с което ги уведомява за "грубите нарушения на изборното...

Германия предлага сътрудничество с Русия

 Правителството на Германия е предложило на ЕС да намери сътрудничество с Русия по климатичните въпроси, съобщи Financial Times. Предложен е реален документ. Предлага се започването...

Дами, без вас няма смисъл

Както казваше великият Джоко Росич – всичко, което прави един мъж, е заради жена...  Днес е осми март. Празникът на жената. Някои жени празнуват този...