Тъжно е, че лекарите са принудени да действат в съсипана здравна система и съсипана държава!

0
366
Димитър Байрактаров разказва от първо лице за борбата с коронавируса

 

 

Много хора ми пишат и ме молят да разкажа как съм преборил Covid-19 и кой момент е бил най-тежък? Искам да отбележа, битката ми беше доста тежка и изтощителна.

Най-тежко се понасяше жестоката треска и студа! Невероятен студ и потене, съпроводено с температура и ужасни болки в гърба. Имаше моменти, в които не знаех къде се намирам, но вярата и молитвата ме поддържаха!

Ползвал съм най-безобидни лекарства, тъй като при вируса трябва да имате индивидуален подход, който според мен трябва да е свързан с пестенето на енергия, която е необходима на имунната система.

Благодаря на съпругата ми, която не се огъна нито за миг и действаше изключително адекватно. Убеден съм, че нейните лекове ми помогнаха най-много.

Нито за миг не съм търсил помощ от здравната система, а и едва ли щях да получа такава.

Най-важното според мен е да не се поддадете на страха! Мисля, че много хора в плен на страха са загубили битката!

Не се сърдете на лекарите! Ако те знаеха как да се преборят с вируса, нямаше да допуснат техни уважавани колеги да умрат! Тъжно е, че са принудени да действат в съсипана здравна система и съсипана държава!

Страшно е, че всъщност наистина се превърнахме в държава на мутрите, тъй като самите институции действат като мутренски бухалки!

Спасението е да живеем напук на мутрите и тяхната държава!

Все ще дойде и този ден, за който Левски казваше, че „Ако е за Българско, то времето е в нас а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме.

А колкото за извън Българско, днес не даваме ухото си на никакви техни обещания. Пък да ни уплашат, не им вадим очите.“ На това ни учеше Апостола, но ние явно трудно схващаме!

https://www.facebook.com/dimitarbairaktarov/posts/10216655054988769

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here