Недомерки

0
296
Радослав Бимбалов: За да запазите имиджа на самовлюбения си премиер, който се кълне в “либералните” си мерки, направихте някакъв закъснял и недомислен локдаун. Дори за него не поехте отговорност, а заявихте “заедно с вас го правим локдауна”. Ами не, не го правим заедно, уважаеми експерти на конци

 

Няма налично описание.Народът окупира JUMBO. Като примерен гражданин, спазващ свръх-изолационни самоналожени мерки, се възмутих. После размислих.

Това в JUMBO е дефект на самосъзнанието ни. Но причината се корени в нещо извън личната ни, национално наследствена глупост. Плиткоумните популисти над нас сътвориха безумна заповед за затваряне, според която удариха ключалка само моловете. Сякаш те са демоничните места, в които вирусът предпочита да вирее. Сега отново изпълзяват мъпетите от щабовете и почват да ни хулят.

Безотговорни сме били, казват.

Не, кретени, вие сте безотговорни. За да запазите имиджа на самовлюбения си премиер, който се кълне в “либералните” си мерки, направихте някакъв закъснял и недомислен локдаун. Дори за него не поехте отговорност, а заявихте “заедно с вас го правим локдауна”. Ами не, не го правим заедно, уважаеми експерти на конци. Вие затваряте държавата, грижите се за бизнеса и хората по това време и носите цялата отговорност. А ние трябва да изпълняваме нарежданията и да се съобразяваме с вашите преценки. В случая – ако вие сте преценили, че е ок да ходим в JUMBO, значи е ок да ходим там. Всеки опит сега да прехвърлите собствената си вина върху търговските обекти и върху нас само ще докаже собствената ви малоумна незрялост, подчинена воля и престъпна некадърност.

Не че тези неща имат нужда от доказване вече.

Тъпанари. Точка.

https://www.facebook.com/radoslav.bimbalov/posts/10224690752720959

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here