Иван Гарелов: Радев е невъзможно да стане президент без подкрепата на БСП

BIG5 ПРОФИЛ Иван Гарелов: Радев е невъзможно да стане президент без подкрепата на БСП
Според него държавният глава се лута в отношението си с хората

 

Президентът Радев се лута в отношението си с хората. Оставя се да му се оказва влияние, да се разграничава от левицата и да търси опори в градската десница и либералните кръгове. Това заяви журналистът Иван Гарелов по БНТ.

„Противопоставянето с БСП като че ли показа, че той отива в друга крайност. Заговори се, че има близост с вътрешната опозиция на БСП. Корнелия Нинова спазваше дистанция от него, тя никога не е натрапвала услугата си, че го е издигнала“,  обясни той.

Според него на този спор не е дошло решението още. „Като минат изборите, когато и да са, тогава ще узреят нещата“, каза още той.

„Радев без подкрепата на БСП е невъзможно да стане президент, това е категорично. Ако той се заблуждава, значи греши много“, предупреди Гарелов.

Според него държавният глава се лута в отношението си с хората.

„Оставя се да му се оказва влияние, да се разграничава от левицата и да търси опори в градската десница и либералните кръгове. Противопоставянето с БСП като че ли показа, че той отива в друга крайност. Заговори се, че има близост с вътрешната опозиция на БСП. Корнелия Нинова спазваше дистанция от него, тя никога не е натрапвала услугата си, че го е издигнала“, коментира още Гарелов.

По думите му ако Радев реши да се кандидатира, отново ще се прибегне до формулата „независим кандидат, издигнат от БСП“.

 

Последни новини

БСП открива предизборната си кампания със серия от събития в цялата страна

Левицата влиза в надпреварата за вота с №4 в бюлетината и със слоган: “С грижа за хората“  БСП уверено стартира откриването на предизборната кампания за...

Граждани изработиха плакат за журналиста Димитър Байрактаров

Байрактаров остава от малкото, които се бореха срещу бедността в България и ЧСИ-тата и сърцато се бореше срещу обирджийството на топлофикация и ВиК монополистите   Граждани...

Bloomberg: Над 60 хиляди компании по целия свят са хакнати поради уязвимост в софтуера на Microsoft

Според агенцията, ако броят на жертвите продължи да расте, инцидентът може да се разглежда като глобална криза в киберсигурността  Най-малко 60 000 организации по целия...

Николай Марков: И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибузук в клетата ни територия

Обещаниия, клетви, предателства и пореден позор - това ще последва, пише в социалната мрежа експертът по национална сигурност  "Политическата кошница с обещания е препълнена със...