Цветанов: У хората има невероятен страх от управляващите

BIG5 АКТУАЛНО Цветанов: У хората има невероятен страх от управляващите
„Републиканци за България“ с офиси във Варна и Търговище

 

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри офиси във Варна и Търговище.

„Търговище е смесен регион и за всички е трудно – само заедно без разделение в обществото ще успеем да работим за доброто на всички ни и да развиваме региона“, каза Цветанов по време на откриването на първия офис в област Търговище в присъствието на временния координатор за областта Тоника Колева. Жителите на различните общини от областта запознаха председателя на Републиканци за България с проблемите си, които не са решени от години – като водния проблем в Омуртаг, честото прекъсване на ток в по-малките населени места, обезлюдяването на региона и застаряването на населението, поради липса на възможности за работа и реализация на младите хора.

Констатацията от всички смесени региони е, че ДПС и ГЕРБ са като скачени съдове и управляват на местно и национално ниво, което води до засилване на страха у хората, репресирани на местно ниво от ДПС, а на централно от структурите на ГЕРБ. Нагледен пример за това са политическите лица в Силистра и Търговище.

Цветанов проведе работна среща в Добрич заедно с Николай Милков – временно изпълняващ координатор за областта, на която бяха обсъдени основните приоритети за предстоящите седмици относносно структурирането на организациите в община Добричка. Обсъдена бе и възможността за провеждането на частични местни избори в Тервел.

„Колегите в Добрич работят по план за подготовката ни за парламентарните избори във всички морски общини, както и на територията на областта“, заяви Цветанов и допълни, че в началото на януари 2021 г. ще бъде открит офисът в Добрич.

Цветанов бе посрещнат във Варна от членове и симпатизанти, водени от Веселин Василев член на Изпълнителния съвет и координатор за Севроизточна България.

„Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Няма от кого да се крием, ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Варна и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне“, каза Цветанов.

Той благодари на всички от структурата от Варна и областта за всичко това, което са направили през последните месеци, както и на всички, които се приобщават към нашия политически проект „Републиканци за България“.

„За мен е много важно да може действително да постигнем целите, които сме си поставили. Да бъдем политическа формация, която да е незаобиколим фактор, да сме гарант за евроатлантическото партньорство, да имаме експертизата във всяка една секторна политика и да може в оставащите 3 месеца до парламентарните избори да имаме възможност действително да представим това, което имаме като експертни решения, облечено в политически послания, за да може да спечелим повече от нашите симпатизанти и всички тези, които се колебаят,  за кого да гласуват“, заяви Цветанов.

По думите му това, което е постигнато във Варна и областта се дава за пример в другите области на страната. „Очакванията към вас са много големи“, каза Цветан Цветанов.

Трябва да използваме слабостите на политическите ни опоненти, които в момента са в лоша кондиция. Ако погледнем към старата партия, към която принадлежах аз, там няма никакъв организационен политически живот.

Да бъдем широко отворени към всички, които искат промяна на статуквото, както на местно, така и на национално ниво. Можем да го покажем с експертизата и енергията, която носи всеки един от вас“, категричен е Цветанов.

 

Последни новини

Партията на Орбан напусна ЕП

 Дясната партия ФИДЕС на унгарския премиер Виктор Орбан обяви, че се оттегля от най-голямата парламентарна група в Европейския парламент, Европейската народна партия, предадоха световните...

Войн Божинов: Използват се методи, за да бъде изтрит споменът за огромната роля на Русия за нашето освобождение

Няма националноосвободително движение в света, което да е успяло само, подчерта историкът  "Трети март трябва да бъде националният празник на България, защото без тази дата...

Илияна Йотова: Надявам се последен мандат председател на парламента си позволи от Върха на свободата да ни каже да си затворим устата, но няма...

Вицепрезидентът посочи, че днес имаме нужда да се освободим от страховете си и да бъдем силни Официалните чествания за 143-годишнината от Освобождението на България от...

Корнелия Нинова от Пловдив: Нека вдигнем глава и заедно да бъдем горд и свободен народ

Да подадем ръка на уплашените и слабите, призова лидерът на БСП  "Да е честит празникът на свободата. Поклон пред хилядите български, руски, беларуски, украински, полски,...