Защо Сорос мрази Путин?

BIG5ПРОФИЛЗащо Сорос мрази Путин?
Милиардерът е брандиран чадър за подривна дейност

 

автор: Александър Халдей, regnum.ru

Либералната идея за „отвореност към цивилизования свят“, предназначена за предполагаемото масово потребление на нейните плодове, сработи отлично в бедните постсъветски страни и работеше чудесно в Русия преди идването на Путин на власт. Ясно е защо Сорос мрази Путин и мечтае да доживее до неговата оставка.

В СССР Сорос прониква по времето на Горбачов и то веднага в областта на културата. Там нещо не му хареса и той напусна проекта с раздразнение, но структурно остана.

Сорос е брандиран чадър за финансиране на подривни дейности в Европа. От активността и безнаказаността на Сорос при конфронтацията му с Тръмп става ясно, че сега Сорос е част от дълбоката държава, а неговият ресурс е като мобилизационна система за глобалистите. За първи път работата на фондацията на Сорос за извършването на държавни преврати намери своето приложение не в бедната Източна Европа, а в САЩ в борбата за президентската власт. От примера със Сорос могат да се направят няколко прости заключения: за създаването на една подривна система са необходими суми до $10 млрд. годишно, стриктно администриране на процеса и време от около 10 години. След това стратегията на малките дела преминават от количество към качество. Всеки, който се откаже от тези инвестиции, защото уж са „скъпи“, трябва или да пуска контраинформация, или да се подготви за поражението си. Всеки, който удря една точка в продължение на много години, в крайна сметка постига успех, дори ако резултатът е малко по-различен от планирания. Можете да използвате или идеята за затваряне и противопоставяне, или да приемете идеята за отвореност и покорство при поглъщането, но това са само подробности.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Докато Русия няма свои собствени Сороси, тя ще е все още много далеч, но те трябва да се появят. СССР не допусна да изостане в ядрената сфера от САЩ и затова оцеля. В хибридната война Русия изостава от Запада в продължение на 25 години. Сега ситуацията е като преди началото на индустриализацията: или Русия ще извърви този път за 10 години, или те ще я смачкат. Трети път, както обикновено става, няма.

(със съкращения, източник: „Труд“)

[td_block_social_counter]
spot_img

Последни новини