Борисов на инспекция: Пазим природата с най-модерни технологии за обработка на отпадъци

BIG5 АКТУАЛНО Борисов на инспекция: Пазим природата с най-модерни технологии за обработка на отпадъци
Премиерът се запозна с технологията на сепариране на отпадъците край Доспат

 

 

„Днес имаме хубава новина – макар и в последния момент ЕС винаги намира правилните решения. Ще има споразумение с Великобритатния и ще продължим да работим в най-комфортни условия. Имаме хиляди студенти, работещи там, хиляди англичани имат вече имоти у нас. Брекзит без сделка щеше да е нещо ужасяващо. Поздравявам Урсула фон дер Лайен, Мишел Барние, Борис Джонсън“. Това каза премиерът Бойко Борисов, който навръх Коледа е на посещение край Доспат.

Той провери нова инсталация за сепариране и екологично обработване на отпадъци и отчете, че е важно отпадъците да се разделят, а кметът на Доспат Елин Радев благодари на правителството и премиера, че през последните години са отпуснали 40 милиона лева, за да може да се развиват.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

„Чудесно сте го направили, вижте колко ни е красива планината – Родопите. Навремето всички са били в урановите мини. После защо умираме най-млади в Европа. Сега вече ги няма, това е природата и трябва да я пазим“, заяви премиерът.

„Честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани, защото ние сме братя. Показваме как може да се живее не само мирно и приятелски, а региона да се развива по един много добър начин“, каза Борисов.

 

„Дай Боже тази пандемия да мине. Днес имаме много хубава новина. Макар и винаги в последния момент, ЕС намира правилните решения и заедно с Великобритания ще има споразумение, ще има договор и ще можем да работим в най-комфортни условия, защото имаме хиляди българи, които живеят и работят там, има много англичани, които живеят тук. Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно за всички. Поздравявам Урсула фон дер Лайен, Мишел Барние, моя приятел Борис Джонсън за постигната сделка, отсече Борисов, а на място хората му благодариха, че той също е голям лидер и държавник и се справя както с делата в България, така и в ЕС“, коментира Борисов по повод постигната търговска сделка по Брекзит.

 

Последни новини

Румен Петков: Тази схема с ваксините е медицински фашизъм и корупция на най-високо ниво

„Това, което се случва, минава границите на абсурда. Предполагам, че повече са гледали сутрешните емисии. Навсякъде един зоологически ентусиазъм, труднообясним извън рамките на 4-и...

КПКОНПИ започна проверка на кметицата на район “Красно село”

КПКОНПИ образува производство и срещу екс шефа на болницата в Каварна  КПКОНПИ прие днес решения за образуване на производства за установяване на конфликт на интереси...

Волен Сидеров: ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО! Плащат по 300 лв на глас, готвят невиждано фалшифициране на изборите!

"ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева... Тези неща стават на тъмно и под покровителството...

Радев: На 1 март пожелавам здраве, благополучие и обич във всеки български дом

   „Нека тази хилядолетна традиция на нашия народ продължава да ни носи радост и надежда“, допълва държавният глава  „Честита Баба Марта! Пожелавам здраве, благополучие и обич...