Какви размери спални комплекти има

BIG5 АКТУАЛНО Какви размери спални комплекти има
Има няколко критерии, които трябва да ориентират купувача

 

Домът е сред най-ценните неща на този свят. И точно затова трябва да се погрижим подобаващо за неговото обзавеждане, декориране и подредба. Изборът на подходящо спално бельо е също от водещо значение за пълноценната ни релаксация, която понякога “виси на косъм”, заради дребни грешки, допуснати от наша страна.

Днес могат да се открият качествени и луксозни комплекти за легло, състоящи се от няколко части като чаршафи, плик, калъфки за възглавници и др. Детски, бебешки и за големи легла – налице са доста разнообразни и модерни предложения, които в правилния магазин могат да се купят и на доста ниски цени.

Как се избира спален комплект

Критериите, които трябва да Ви водят при подобен вид покупка са няколко, като всеки един от които е важен за това да намираме истинско удоволствие от престоя си в спалнята. Изборът на спални комплекти трябва да се случва с оглед на:

  • Размера легло;
  • Предназначението на бельото за спалня;
  • Броя и вида части, които искаме да включва то;
  • Търсеното качество;
  • Предпочитанията ни за цветове, шарка и материи;
  • Финансовите ни възможности.

Днес е почти невъзможно да срещнем трудности с покупката на подобен вид стоки за дома. Тъй като те са от първа необходимост, съвременните търговци са се адаптирали към незаменимото им значение за всеки дом, предоставяйки на крайните потребители отлични решения, които могат да са дори и част от атрактивни модни колекции. По презумпция, комплектите за спалня са единични и двойни, като и в двата случая е важно да се отличават с високо качество и комфортни материи.

Какви са възможните размери

Говорейки за избор и покупка на спално бельо, всяка една от частите трябва да е в съответствие с матрака, формата и размера на възглавниците, олекотената завивка и др. Преценявайки внимателно всеки един от изброените компоненти, ще открием и правилното решение в конкретния случай. В магазин „Домко“ има бельо за спалня от следния вид:

100/150 см;

140/220 см;

155/220 см;

160/220 см и др.

Няма налично описание.

В онлайн магазин „Домко“ могат да се открие богат асортимент от модели бельо за спалня, всеки един от които е изработен в приятни цветове, меки и галещи кожата материи и разнообразни размери. Насладете се на гамата колекции като Mika, Benetton Casa, Calvin Klein, Boss и др. Винаги сте си мечтали за лукс в спалнята? Вече можете да го имате!

От какви части е съставен

Класическият спален комплект е съставен от четири части – долен чаршаф, плик и две калъфки за възглавници. Някои сайтове предлагат и повече на брой компоненти от всеки вид, като тук е от значение размерът на леглото и индивидуалните ни предпочитания.

Последни новини

Волен Сидеров: ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО! Плащат по 300 лв на глас, готвят невиждано фалшифициране на изборите!

"ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева... Тези неща стават на тъмно и под покровителството...

Радев: На 1 март пожелавам здраве, благополучие и обич във всеки български дом

   „Нека тази хилядолетна традиция на нашия народ продължава да ни носи радост и надежда“, допълва държавният глава  „Честита Баба Марта! Пожелавам здраве, благополучие и обич...

Сърбия получи 100 000 дози руска ваксина

Президентът на Сърбия Александър Вучич посрещна на летището в Белград снощи самолет от Русия, докарал 100 000 дози ваксина против коронавирус Спутник V, съобщава...

Потребителският кредит от Fibank е изцяло онлайн

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване на документите за потребителски кредит. Иновативното решение банката надгради с отпускането на кредита изцяло онлайн,...