Корнелия Нинова прие 35 нови членoве на БСП в Кюстендил: Поздравявам ви за избора

0
373

“Поздравявам ви за избора да станете членове на БСП. В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов прием. Всеки, който споделя нашите ценности и политика, е добре дошъл и е полезен с ума и труда си за промяната в България. Радвам се, че все повече хора разбират, че тази промяна е възможна и че неин носител е БСП.” Така лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към новите членове на левицата от Кюстендил.

 

Председателят на БСП Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на 21 нови членове и 14, възстановили членството си в града.

Кюстендил е третият областен град след Варна и Пловдив, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки. Това е резултат от обявената от лидера на БСП „Национална кампания за прием на нови членове.”

Сред станалите членове на партията са множество млади хора, висшисти в сферата на туризма, социалните дейности, психологията, управлението и юрист.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След обявяваната преди две седмици от Корнелия Нинова „Национална кампания за прием на нови членове“ десетки пловдивчани се вляха в редиците на БСП, завърнаха се и социалисти, напуснали преди време заради разногласия с бивши ръководства на партията. Примерът им последваха и във Варна, а сега и граждани на Кюстендил, подкрепящи реформите и политиките, провеждани от лидера на БСП.

В цялата страна продължава напливът от желаещи членство в левицата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here