Евгени Минчев злобее срещу д-р Тони Филипов и след смъртта му!

BIG5ЦИТАТИЕвгени Минчев злобее срещу д-р Тони Филипов и след смъртта му!
От къде тръгва историята с голямата им вражда?

 

Преди две седмици гилдията и хиляди верни читатели си казаха последно сбогом с талантливия публицист и сатирик Стойко Тонев, по-известен с псевдонима си д-р Тони Филипов. Стрелите на сарказма му улучиха през годините стотици политици, бизнесмени и представители на шоубизнеса, но една ВИП-персона никога не му прости гаврите и го възневидя и в смъртта – светският лъв Евгени Минчев.

Иначе склонният към философско самовглъбение Минчев твърдо отказвал да промени отношението си към покойния журналист пред лицето на вечността. „Когато приживе си пръскал всякакви лайна срещу хората, съвсем нормално е да те мразят и в гроба“, брутално реагирал на новината за смъртта на врага си Минчев, съобщава lupa.bg.

А от къде тръгва историята с голямата им вражда? Преди няколко години без особен повод в един от седмичните си коментари д-р Филипов написа следното по адрес на пиара и светски хроникьор на елита: „Това е първият случай в историята, когато ватман става лорд. И първият лорд, който добива титлата си с гъза си. Извинявайте, но няма как да го кажа по-нежно. А и не искам!“

Вместо да се извини, Стойко Тонев повтори гаврата с Минчев сто пъти

Евгени Минчев логично побесня и заплаши, че ще съди Стойко Тонев, ако не му се извини. Онзи обаче реши да се изгаври с него двойно. Десет дни поред той публикува следния текст: „Извиняваме се на лорд Евгени Минчев задето написахме, че това е първият случай в историята, когато ватман става лорд. И първият лорд, който добива титлата си с гъза си.“

Така под формата на извинение, той всъщност ежедневно повтаряше подигравката с Минчев. Евгени се отказа да го съди, защото осъзна, че афоризмът за задника му става все по-популярен, като се бори срещу него и хитро остави историята да се забрави. Според запознати обаче се заклел, че вечно ще мрази д-р Тони Филипов.

[td_block_social_counter]

Последни новини