След парламентарните избори ДПС ще реши кого ще подкрепи за президентските избори

BIG5 АКЦЕНТИ След парламентарните избори ДПС ще реши кого ще подкрепи за президентските избори
 Рамадан Аталай: Искаме да участваме в управление, за да реализираме идеите си, а не самоцелно

 

„Кой ще спечели изборите, още не може да се каже, а как ще се състави правителство – това е още по-сложен въпрос“, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS Рамадан Аталай от ДПС.

„Ние ще се борим за висок резултат и искаме да участваме в управлението, за да реализираме идеите си, а не самоцелно“, добави той.

„ДПС сме единствената партия, която е сформирала правителство със собствен мандат, който е отстъпила на друга партия“, припомни Рамадан Аталай.

„Има една малка крачка към водородната енергетика и енергийната ефективност, както и други алтернативни източници на енергия. Може да се получи така, че АЕЦ „Белене“ да е едно излишно харчене на пари“, смята Аталай.

„Новите водородни технологии трбвя по-сериозно да навлязат. Европа няма повече да работи със старите технологии, ние трябва да вървим в тази посока. Не е необходимо да си скептик по отношение на ядрената енергия, ние сме аргументирани“, допълни той.

Рамадан Аталай е убеден, че трябва да направим така, че по нашата газопреносна система да тече и водород, който да достига до всяко семейство в България.

„След парламентарните избори ще решим кого ще подкрепим за президентските избори“, заключи Рамадан Аталай.

Последни новини

Горбачов: Наложително е Путин и Байдън да се срещнат

Най-важното е да бъде избегната ядрена война, подчерта последният съветски лидер  Последният лидер на Съветския съюз Михаил Горбачов призова днес руския държавен глава Владимир Путин...

Проф. Георги Михайлов: Качествата на руската ваксина са много добри, според най-голямото медицинско списание в света

БСП има всички възможности на тези парламентарни избори да бъде първа политическа сила  „Всяка държава в условия на извънредно законодателство може да сключи договори с...

Франция срещу американския либерален екстремизъм

Френският президент и неговото правителство посочиха мазохистичните политики на идентичността от американските академии като заплаха за целостта на Франция и фундаменталната ценност на републиката...

Идва моментът на нашето свободно волеизлияние

Ваксинация под формата на такъв прочувствен художествен спектакъл не сме имали. Очакваме съвсем скоро правителството да поръча и песен на звездите на българската естрада...