ПП „Атака“ се регистрира за изборите и поиска ЦИК „да се саморазтури“

0
519

Волен Сидеров определи предстоящия вот като купен мач

 

Волен Сидеров говори пред медиите преди да влезе в ЦИК, за да подаде документи за регистрация на партия "Атака" за предстоящите избори на 4 април. СНИМКА: Велислав НиколовСъс спор на входа на ЦИК Волен Сидеров отиде да регистрира партията си „Атака“ за предстоящите парламентарни избори. Спорът възникна между него и служителите на НСО на входа, които не поискаха да допуснат медията му „Алфа Атака“ да заснеме подаването на документите в изборната комисия. След дълги разправии в сградата бе допуснат оператор на телевизията. Два пъти повече от нужния брой подписи внасят представителите на партията, за да регистрират „Атака“ за изборите, каза Волен Сидеров на влизане. „Дано не ги отхвърлят, защото очаквам всякакви мръсни номера“, каза още той и напомни позицията си, че съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото е приел решение, което Върховният административен съд отхвърли. Така партията остава без представители в РИК, защото е изключена от „Обединени патриоти“, където бе заедно с НФСБ и ВМРО, съобщава „24 часа“.

„Би трябвало ЦИК да се саморазтури, тъй като комисията е приела противозаконово решение. Ръководството на НС трябва да постанови това, също и президента с указ, но до момента съставът на ЦИК не се е променил“, каза Сидеров. Той подчерта, че внася в ЦИК подписите за регистрация, но с огромно недоверие към комисията.

Сидеров поиска и смяна на състава на борда на директорите на Информационно обслужване. Това е една фирма, която в пълно затъмнение работи. Настояваме пред министъра на транспорта Росен Желязков да смени директорите и да сложи независим надзор, за да може да имаме поне малка надежда, че ще има честни избори, обясни още Сидеров.

Като купен мач определи той предстоящия избори вот. „Ние сме като хайдушките чети на времето, които са знаели, че няма да съборят империята, но с оръжия са излизали и са се борили до последния човек. Знаете, че хайдушките чети не са освободили България, а руската армия го е направила“, добави още лидерът на „Атака“.

Изборите ще бъдат фалшифицирани и подправени в интерес на ГЕРБ и ДПС, категоричен бе той. Според него място в парламента ще намерят само тези, които ГЕРБ посочи, като например ВМРО и „новия годеж между НФСБ и Марешки“.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

„Много беше нечестно от страна на моя бивш кум да не ме покани на сватбата. Аз го поканих на моята. Можеше да присъствам, нещо да им подаря. Но не ме покани. Сега пред ГЕРБ стои въпросът на кого да подадат няколко процента, за да преминат бариерата. Дали на ВМРО или на новата коалиция „Валери и Марешки“.“

Сидеров отбеляза, че той е настоявал да се оформи коалицията „Обединени патриоти“, но коалиционните му партньори направили всичко възможно да унищожат това обединение, което изместило ДПС от третата позиция в парламента. „Сега като питаш хората за патриоти, казват: „Гледайте си работата, вие сте просто далавераджии.“ Каракачанов превърнал военното министерство в агенция за недвижими имоти, а Симеонов си тръгнал с язовир под мишница, докато затварял дискотеки и отварял тоалетни. „Може да се получи така, че „Атака“ да влезе самостоятелно, а другите да не влязат. Дали Борисов няма да се почувства малко гузно тогава, че не се е държал като мъж през цялото време. Този, който не е бил точен и коректен да му мисли“, каза още Волен Сидеров.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here