Идеологът на Обама си партнира с Алексей Петров

0
776

 

Политическият родител и идеолог на 44-я президент на САЩ Барак Обама – Дан Шомон-младши, подписа днес амбициозен проект за сътрудничество с експерта по корпоративна сигурност и антитероризъм Алексей Петров и със Съюза за стопанска инициатива.

 

Дан Шомон, който притежава изключително силни позиции сред демократическата общност в Щатите, и Алексей Петров ще си партнират в развиването на българо-американските търговски отношения.

Дългогодишните партньорски отношения между национално представителната работодателска организация Съюз за стопанска инициатива (ССИ) и DanShomon Inc, USA бяха официализирани днес с подписването на меморандум за сътрудничество в областта на българо-американските търговски отношения.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

DanShomon Inc начело с г-н Дан Шомон – младши консултира компании и разработва стратегии за развитие на международно търговско сътрудничество и навлизане на чужди пазари, съдейства за постигане на устойчи отношения на бизнеса с държавната и местните власти и техните администрации, както и координира връзките с обществеността. В 20-годишната си история компанията има богат опит на всички нива на управление и работи с американски и международни клиенти по въпроси като смекчаване на въздействието на регулаторните пречки и оптимизиране на законодателството, което улеснява дейността на бизнеса. Клиентите на DanShomon Inc са сред 500-те най-големи компании в САЩ, като Phizer, Adobe, Broadcom/CA Technologies и Motorola.

Г-н Дан Шомон е политически експерт и организира редица кампании и инициативи на Демократическата партия в САЩ. Ръководил е политическите кампании на Барак Обама, включително за президентските избори и е определян от биографите като човекът, без когото Барак Обама нямаше да бъде избран за президент. В момента има близки контакти с администрацията на новоизбрания президент Джо Байдън.

С подписването на меморандума ССИ и DanShomon Inc се ангажираха да улеснят сътрудничеството между представители на бизнеса в САЩ и в България, за съвместни проекти и бизнес начинания. Организациите ще работят за създаването на бизнес възможности и насърчаване на двустранните търговкки отношения със специален фокус върху компаниите в сферата на нововъзникващите технологии и киберсигурността, както и стратиращите иновативни кампании.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here