Сетил се Славчо да пита Бойко…

BIG5 ЦИТАТИ Сетил се Славчо да пита Бойко...

 

Сетил се Славчо Трифонов, шоумен и лидер на партията „Има такъв народ“, да пита колегата си премиер какво искал да каже преди няколко дни, информира ни EUROCOM.bg:

“Вече три дни никой не обръща внимание на една реплика на премиера Бойко Борисов. Тази реплика е показателна за манталитета на премиера, на управляващите, на цялата политическа класа и на всички журналисти.

Цитирам: „Несигурният резултат от предстоящите избори може да влоши положителната перспектива на рейтинга на България.“ Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю”, пише лидерът на партия “Има такъв народ” в страницата си във фейсбук.

Публикуваме, без редакторска намеса, целия текст:

В една демократична държава – член на Европейския Съюз и НАТО, какво значи сигурен и несигурен резултат от изборите?

Аз го разбирам така – сигурен резултат е, ако ти спечелиш. Несигурен е, ако загубиш.

Досега все на сигурно ли играхте?
Но само едно е сигурно – че решава избирателят, суверенът, българският народ. И щом сме се докарали дотам никой да не обръща внимание на тази реплика – нито журналисти, нито медии, нито никой, значи нещата наистина са много зле.

В заключение искам да отбележа, че тази реплика беше казана на полето, а мъдрият български народ е казал, че полето ражда само тикви.“ пише шоуменът.

Не става ясно защо политическите и журналистическите рефлекси на Славчо са така забавени и реакциите му следват събитията със 72 часа закъснение. Или Славчо се опитва да компенсира загубите от незададените си въпроси към Бойко, когато го беше поканил на интервю в студиото си в бТв?

Може би Трифонов прави опити за нови дивиденти в предстоящите избори на 4 април, на които разни социолози му предриат трето място?

Между другото, знаете ли защо Славчо и партията му не щат да се коалират с нкого? Защото това е изгодно на Бойко и работи срещу противниците на Бойко! Анадънму?

Любо Кольовски, фейсбук

Последни новини

Говорителят на главния прокурор: През 2020 г. са разкрити над 2300 престъпления

Сийка Милева заяви, че се затвърждава тенденцията за намаляване на престъпността  По време на пресконференция за представяне на акценти от работата на Прокуратурата и Министерството...

Унгария обяви локдаун. СЗО предупреди за активизиране на Covid-19 в Централна и Източна Европа

Като цяло броят на новите случаи на зараза в Европа е нараснал миналата седмица с 9%  Световната здравна организация заяви, че има активизиране на случаите...

РЕГО: БСП води в град Варна, а ГЕРБ в областта

Институт „Рего“ проведе кратко електорално проучване сред жителите на област Варна. Въз основа на данните от изследването, може да се предположи, че избирателната активност...

Бойко Борисов: Пандемията не е отминала! В Европа третата вълна настъпва

 "Продължаваме да държим пандемията под контрол. На национална база заетостта на леглата за неусложнени пациенти е 48%, а интензивните легла в страната са заети...