Димитър Николов е горнооряховският кандидат на ГЕРБ за народен представител

0
642

 

Председателят на Общинския съвет Димитър Николов е горнооряховската кандидатура на ПП ГЕРБ за народен представител. Индикации за това имаше още през миналата седмица, когато бе избран заместник на Николов в ОбС. По време на предизборната кампания Димитър Николов ще бъде в отпуск.

 

Димитър Николов е трети в листата на ПП ГЕРБ за изборите на 4 април. Роден и израснал в Горна Оряховица, той е журналист и издател. Цялата му професионална биография е свързана с масовите комуникации. Собственик и управител е на най-голямата извънстолична пресгрупа, която включва пет печатни и шест онлайн медии.

Димитър Николов е председател на Управителния съвет на Българската асоциация на регионалните медии. Член е на Съюза на българските журналисти и председател на клуба на журналистите в Горна Оряховица. Икономист по образование, с магистърска степен в сферата на управление на човешките ресурси.

Николов е втори мандат общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ, като от ноември 2019 е председател на Общинския съвет в Горна Оряховица.

Семеен е, с едно дете.

Източник: Regnews.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here