Най-после! Сградата ML Apartments получи акт 16, въпреки спънките на Красен Кръстев!

1
438

 

Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК) е подписала акт 16 на сградата Modern Living Apartments, която бе саботирана от управителя на фирмата-инвеститор Красен Кръстев, съобщиха ужилени собственици на апартаменти. Печално известният кикбоксьор направи всичко възможно сградата да не получи акт 16, като укриваше акт 15, необходим за получаването на заветното разрешение за ползване. Сега собствениците могат да спят спокойно – този път в домовете си.

 

Управителят на дружеството Си Би Глобал Инвестмънт Красен Кръстев, както и жена му Грета Кръстева, са инвеститор в сградата и правеха всичко възможно да манипулира собствениците, като си съчиняваха всякакви истории. Всъщност от управляваната от Кръстев фирма са били източени всички активи на стойност над 2 млн. евро, между които 2 апартамента, 5 гаража и голям парцел, които са пренасочени към фирмата на жена му Грета. След като отказаха да заплатят на подизпълнители за работата им, те създадоха пречки за искане на приемателна комисия и издаване  на акт 16 за сградата.

Неговата некомпетентност и злонамерени действия втрещиха собствениците, които излязоха с отворено писмо до медиите с молба прокуратурата най-накрая да го разследва. Това вече е факт, като се очаква скоро да има и конкретни резултати от тези проверки.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here