Мангъров: Никой не знае какво предстои след ваксинацията. Дяволът е в детайлите!

0
453

Единственото нещо, което се знае, е, че се получава зачервяване около убождането, да се вдигне температура или неразположение, припомни лекарят

 

Не съм антиваксър, но е необичайно е, че в целия свят се действа по един и същ начин. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, заразени и ваксини. Епидемия се обявява при заразени 200 души на 200 хил., а този път е 120 хил. на 100 хил. Това коментира инфекционистът доц. Атанас Мангъров в интервю за журналиста Мартин Карбовски.

„От ноември месец насам се обяснява, че колективен имунитет се получава единствено след ваксинация“, посочи той и уточни, че това не е истина.

„Аз не съм антиваксър“, заяви той и допълни, че трябва да се ваксинират хората, които са възрастни и болни, но в момента се ваксинират по-млади.

Доц. Мангъров коментира и информацията за самите медикаменти: „За да говорим за нещо, трябва да имаме данни, а ние данни нямаме. Цялата история е от няколко месеца. Самите лекари не знаят.

Единственото нещо, което се знае, е, че се получава зачервяване около убождането, да се вдигне температура или неразположение. Това, което не е проучено, са ефектите след няколко години. Дяволът е в детайлите.“.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here