Любен Дилов – син: Бургас е прекрасно предизвикателство!

0
314

„Бургас доказа през последните години, че с правилната мотивация и с хора могат да се случат неща, които сме смятали за невъзможни. Инвестицията в хората е най-големият ангажимент, който всеки политик трябва да поеме – тя минава през здравеопазване, образование, инфраструктура.

Бургас се сочи за пример за началното и средното образование, но трябва да увеличим усилията си към висшето образование в региона. Градът има какво да покаже по отношение и на археологията, на туризма, на икономическите зони, които ще продължат да се създават. Да работя с този отбор е прекрасно предизвикателство“. Това обяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас – Любен Дилов, по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията в коалиция със СДС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

„За да се изпълнят всички заложени проекти, трябва да има компетентни хора. Убеден съм, че кандидат-депутатите от ГЕРБ ще се борят това, което са обещали, да се случи. Няма време за губене, ние не само трябва да гоним Европа, а и да изпреварваме другите градове, ако искаме Бургас да е град на младите хора. Мястото, в което всеки може да реализира своя живот и мечта“, сподели по време на откриването зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов.

източник: Факти

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here