Десни симпатизанти разбиха Методи Лалов заради дребнавото му заяждане с Борис Бонев и „Изправи се! Мутри вън!“

BIG5 ЦИТАТИ Десни симпатизанти разбиха Методи Лалов заради дребнавото му заяждане с Борис Бонев...

 

Бившият съдия Методи Лалов, който през последните години се изявява като едно от водещите лица на „Демократична България“, беше разсипан от десни симпатизанти заради дребнавото му заяждане с лица от „Спаси София“ и „Изправи се! Мутри вън!“.

 

Вместо да мисли за обща бъдеща дясна платформа, Лалов пак започна да се държи като незадоволена съседка, брояща компотите  на собствениците на съседния апартамент.

Вижте какво написа Методи Лалов във фейсбук, а под статуса му прочетете три от най-харесваните коментари на други десни привърженици:

Когато ни упреквате, че на местните избори не сме се обединили със Спаси София и Борис Бонев и когато твърдите, че той е бил готов на това, а ние не, вземете предвид и един скорошен факт и няколко по-стари:
Борис Бонев и Андрей Зографски от Спаси София са били упълномощени представители на „Изправи се! Мутри вън!“на Мая Манолова за парламентарните избори на 4 април.
Бонев има право на своите решения и аз ги уважавам, макар не винаги да ги приемам.
Например уважавам избора му да не участва на местните избори през 2019 г. заедно с Демократична България.
Уважавам и решението му да се кандидатира за общински съветник без листа с кандидати, което доведе до това, че десетки хиляди гласове в подкрепа на хората от Спаси София, които уважавам изключително много, бяха погубени и на практика това осигури на ГЕРБ/СДС, ВМРО и Атака да имат мнозинство в СОС и да се гаврят със закона и столичани нови четири години.
Уважавам отказа му да обясни ясно на столичани дали и защо е подкрепил Елен Герджиков от ГЕРБ за председател на СОС.
Уважавам борбата му да получава над 4000 лева месечно от парите на столичани за няма и един час работа в СОПФ, които бяха намалени на „нищожните“ 2000 лева за този „изнурителен“ час труд благодарение на личните ми усилия (продължавам докато не бъдат намалени до размер, съответстващ на положения труд).
Уважавам, че реши като реакция на категоричното ми несъгласие общинските съветници да получават тези незаслужени пари да обвини мен, че е бил отстранен от председателския съвет на СОС, а не Герджиков, който еднолично направи това.
Уважавам колебанието му и необходимостта да бъде ухажван, за да подпише най-накрая предложението ни за референдум срещу изграждането на инсинератор в София.
Няма как да не уважава и решението му да бъде представител на изборите не на Демократична България, която се бори срещу модела на Сараите, а на Мая Манолова, която гласува Делян Пеевски, един от най-видните представители на този задкулисен модел, да стане шеф на ДАНС, и която след това казваше, че протестиращите са намерили „нова форма на заетост“.
Някои наричат това „грешки на растежа“. Може и така да е.

 

Методи Лалов, фейсбук

Коментари:

Изключително грозно писание! Хвърлен в пространство пост без никакъв смисъл. Звучи като казано от обидено на света дете. Малко по-скромно и малко повече уважение към успехите и труда на другите няма да навреди!

Галина Бел

 

Изборите минаха, гафовете на ДБ продължават.

Разберете, че хората НЕ ОБИЧАТ да се сочи с пръст и да се мята кал по другарчето. Просто не ги кефи. Разбирам, че в ДБ има много емоционални хора, но ако ще говорим за грешки на растежа, защо не погледете първо в огледалото? Ей заради такива неща имах силни колебания дали да пусна 11. Все пак предпочетох определен човек ВЪПРЕКИ съпартийците му и техните хм… екстравагантни прояви. Вие поканихте ли Бонев за застъпник на ДБ в някоя от секциите? Или не ви се ухажваше? Впрочем кой ви е длъжен за нещо?

Любо Лъчезаров

 

Вече съжалявам, че гласувах за вас, в смисъл за вас от ДБ.

Христо Анастасов

 

 

Последни новини

ЕК ще предложи европейски Закон за свободата на медиите

В понеделник “Репортери без граници” публикува своя Световен индекс за свобода на медиите. Докладът подчертава нарастващите различия в рамките на ЕС при предоставянето на...

Белият дом подкрепи превръщането на столицата Вашингтон в 51-ия щат на САЩ

„Създаването на щата Вашингтон, Общността на Дъглас, като 51-ви щат, ще направи нашия Съюз по-силен и по-справедлив“, се казва в изявлението на Службата за...

Борисов се изфука с фланелка от Джейми Варди, в момента почивал, но скоро щял да контраатакува

Въпреки, че няма да се яви в парламентя, Борисов не спира с активностите си  „Благодаря ти Jamie Vardy! Нападател е стратегически пост, но в модерния...

Борисов няма да се яви в НС

Той отговори на критиките на политическите си опоненти, че го е страх да отиде в парламента  Премиерът в оставка Бойко Борисов, който беше опериран по...