Първан Симеонов: При нови избори част от вълната може да отиде при Слави Трифонов

BIG5АКЦЕНТИПърван Симеонов: При нови избори част от вълната може да отиде при...
Стойчо Стойчев: Големите партии се дърпат и не искат да правят правителство, а малките искат мандат, защото не искат предсрочни избори

 

При нови избори част от вълната може да отиде при Слави Трифонов. Това заяви в „Денят започва“ социологът Първан Симеонов.

„ГЕРБ не искат избори, защото значат служебен кабинет на президента Румен Радев. Ако има нови избори логиката е губещият продължава да губи, а спечелилият да пчели. На Слави Трифонов му е най-трудно в момента, вече е „играч“. „Демократична България“ също не държи на нови избори. „Изправи се! Мутри вън!“ се страхуват да не се окажат под чертата. Слави Трифонов е вечно млад, успява да говори на вълните на днешните млади хора“, допълни Първан Симеонов.

Политологът доц. Стойчо Стойчев добави, че „големите партии се дърпат“ и не искат да правят правителство, а малките искат мандат, защото не искат предсрочни избори.

„Ако не се реализира вторият мандат, ще се реализира третият. БСП са най-малко подготвени за избори. Един служебен кабинет не може да прави почти нищо. Това разделение в парламента несъмнено ще доведе до противопоставяне и нестабилност. Слави е успешен медиен проект, разказва лични истории“, каза още Стойчо Стойчев.

[td_block_social_counter]

Последни новини