Рашков отговори на Борисов: Щурмът на простащината започна

BIG5ПРОФИЛРашков отговори на Борисов: Щурмът на простащината започна
Вчера лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази

 

„Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер“.

Така вътрешният министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес.

Припомняме, че вчера лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази. Във включване във Фейсбук от село Бата Бойко Борисов обвини Рашков, че задържането на кмета на селото заради съмнения с търговия с гласове е било с цел сплашване.

Борисов заяви: „Моя дедо ей така са го извели, утрепали са го в двора с тояги и аз затова така си изпускам нервите по адрес на Рашков – този червен сатрап. Нали знаеш, има една приказка, Рашков, у къщата на обесения за въже не се говори. Убили сте дедо ми и ти ме плашиш със саморазправа. Ами ела се разправи! Ама ти сам ела, приятелю! Ела, ела си ме виж. Ама сам ела! Даже може да вземеш още два-трима от твоите, където са. Ела, ела! Да ми кажеш какво съм направил. Че имах най-добрата охранителна фирма, че пазеше Тодор Живков, когато вие избягахте, комунягите, се скрихте и нямаше кой да го закара до затвора, бе! После царА. Хората пишеха, имаше заглавия: По-доброто НСО“.

Борисов отправи и по-остро послание, въпреки че не назова поименно към кого се обръща: „Ще ме чегърта и щял да се саморазправи, тоя пияница! С гол гъз таралеж ще мачкаш – това мо’а да ти кажа! Нещастник такъв! Ще плашиш хората и ще ги арестуваш! Това да не ти е 44-година, бе!“

Свързани публикации:

Борисов към Рашков: Мен ли ще плашиш? С гол г*з таралеж ще мачкаш, нещастник такъв! (видео)

[td_block_social_counter]

Последни новини