Виктория Василева: НС се превърна в наддаване кой ще обещае повече реформи и кой е по-демократ

BIG5NBOX.BGВиктория Василева: НС се превърна в наддаване кой ще обещае повече реформи...
Партиите не можаха да излязат от предизборната си кампания и да започнат прагматична работа. Съсредоточихме се върху това, което ни разделя и различава, посочи зам.-председателят на 46-ото НС

 

Има символика в това, че последното заседание на НС съвпада с първия учебен ден. Все още всички имаме много какво да учим. Това коментира зам.-председателят на 46-ия парламент и депутатът от ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Виктория Василева.

„Надявам се да не повтаряме същите грешки в следващия парламент. Не остана време за страшно много неща – реформи в секторите правосъдие, здравеопазване, образование. Партиите не можаха да излязат от предизборната си кампания и да започнат прагматична работа. Съсредоточихме се върху това, което ни разделя и различава“, посочи тя пред Bulgaria on air.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Василева коментира скандалите сред политиците.

„Това, което се случва в последните дни, ми прилича повече на предизборна кампания, отколкото на работа на народни представители. Парламентът се превърна в наддаване кой ще обещае повече реформи и кой е по-демократ от другите“, отбеляза тя.

Според нея в следващия парламент трябва да се започне с дебата за съдебната реформа. Утре депутатите ще разгледат единствено Закона за Бюрото за защита на свидетели.

Снимка: БГНЕС

[td_block_social_counter]

Последни новини