ИТН си въобразяват, че ще имат трети шанс, за да изиграят отново маймунските си номера

BIG5ЦИТАТИИТН си въобразяват, че ще имат трети шанс, за да изиграят отново...
Изявлението на Василева е предупредителен изстрел и заявка за участие в 47-ия парламент, което е изключително нахално

 

ИТН („Има такъв народ“) все по-силно се връткат в спиралата на политическата си безтегловност. След като брутално бламираха работата на 45-о и 46-то събрание, тази деидеологизирана патерица на ГЕРБ отново катализира политическата криза и показва пионерска готовност да нагнетява напрежение. „Случилото се с П. Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН, отговори на въпрос Василева за фигури в евентуално ново правителство.  „Начинът, по който ще протекат разговорите за следващо правителство вероятно ще бъде напълно различен“, обясни Василева в интервю за Dnevnik.bg.

Тъкмо позатихна скандалът с плагиатството на злополучния гл. асистент д-р Илиев и Василева, главен секретар на ИТН, отново ни припомни какви неугледни и нефелни бяха проектокабинетите на Славчо Тр. Изявлението на Василева, обаче, е предупредителен изстрел и заявка за участие в 47-ия парламент, което е изключително нахално.  Славчо Тр. и гл. секретар на ИТН си въобразяват, че съдбата ще им поднесе на сребърен поднос със синя ивичка по края трети шанс, за да изиграят отново маймунските си номера. Освен, че тези надежди, така заявени, са наистина много нахални, те са и изумително наивни. А, както казват древните китайци, наивникът е глупак, който е наш приятел, но в случая наивникът отдавна не ни е приятел. Така статуквото, срещу което ИТН щеше да се бори, превръща ИТН в част от същото това статукво. Т. е. ИТН ще се бори и ще изчегъртва ИТН. Психиатрите да кажат как се нарича такова състояние.

Р.S. А Василева трябва да знае, че публиката не е забравила скандала с гл. ас. д-р Илиев и с нетърпение очаква решението на Комисията по етика в СУ „Св. Климент Охридски“ по същия скандал.

Любомир Кольовски, Фейсбук

 

 

[td_block_social_counter]

Последни новини