Татяна Дончева: Позицията на ИТН е откровено малоумна

BIG5ЦИТАТИТатяна Дончева: Позицията на ИТН е откровено малоумна

 

 

Позицията на ИТН е откровено малоумна. Те нямат интерес да няма правителство. Разсъдете го обективно. Има един обективен фактор-когато ви налагат да направите нещо против разбирането ви.Това каза по БТВ депутатът от ИБГНИ Татяна Дончева за скандала с ИТН.

В публично интервю казах, че правителство е възможно да се състави, ако се елиминират Слави и екипа му. Слави Трифонов силен ли е според вас – физически, психически?  Той е слаб физически и психически. Едно име заради концертната му дейност не го прави равностоен на Бойко Борисов.

Имам лични впечатления, виждала съм го в шоуто, няма како да си затваряте очите. Този човек не контактува с групата си. Ако хората му имат два грама разум, би трябвало да стигнат до извода,че в тази работа има нещо нечитаво. Тяхната група трябва да го направят. Не е вярно, че седмици наред броди скандалът. На националния празник (бел. ред. 6-ти септември) Тошко Йорданов и Радостин Василев си направиха интервюто.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

След като се върнах от чужбина разбрах, че 500 К било наименование на хиляди, което употребява най-младото поколение – добре, но аз съм на 60 плюс. Не съм чула нещо да е направила спецпрокуратурата. Основният свидетел каза, че никой не му е предлагал пари. Какво ще проверява прокуратурата, че разцепвам групата ли му?! Прокуратурата нищо не проверява. Стана ясно, че когато основният свидетел няма твърдения за предлагани пари, за каква корупция става въпрос?! Прокурата се намеси, за да се спаси от закриване.

Темата със закриване на спецсъда и прокуратура е актуален. ИТН провалиха 4 пъти заседание на правната комисия. ИТН направиха всичко възможно, за да провалят всичко, което искаше протеста. Те обслужват на практика прокуратурата, ДПС, ГЕРБ и всички останали.

Нямам спомен да съм си драскала на листче. Вие сте четвърта медия, на която обяснявам – чисто математически, за да се допълни до правителство, е необходима цялата група на ИТН. Никакви части. Вие искате ли да има правителство – искахте. Всички хора искаха да има правителство и то неистово.

Гербаджиите в голямата си част са прости хора, които имат възможност да се възползват. Те казват: “Моят лидер казва – аз съм прост и вие сте прости“. Тези хора нямат претенции. При Слави Трифонов има орда комплексари. Смятат, че имат качества, но системата им пречи. Затова се стига до абсолютно грешни решения. Вие не можете да си представите, че вашата държава може да е в ръцете на един философ, който продава шнорхели.

Нищо ли да не правим според вас? Хората на Слави ще стоят във въздушното пространство и ще казват – е нищо не зависи от тях.

[td_block_social_counter]

Последни новини